Desi sezonul estival s-a sfarsit, sezonul vacantelor reduse in destinatii insorite pe litoralul din strainatate continua sa fie pe val. In definitiv, o parte din turistii romani prefera sa mearga in vacanta de vara in luna septembrie, cand preturile sunt mai mici, iar statiunile mai linistite. Aceasta este, de pilda, perioada ideala pentru un sejur in familie, alaturi de micutii aflati in primii lor ani de viata. Pe langa faptul ca agitatia de pe litoral incepe sa se estompeze, odata cu venirea toamnei razele soarelui sunt mai blande, fiind momentul perfect pentru a merge cu copilul tau la plaja.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodata, luna septembrie este momentul prielnic sa optezi in favoarea unei vacante reduse pe litoralul din strainatate deoarece in aceasta perioada apar multe oferte avantajoase, de tipul last minute, care presupun reduceri de pana la 50% aplicate fie intregului pachet de vacanta, fie doar biletelor de avion. Iar la acest capitol, Christian Tour, cel mai mare operator de chartere de avion din Romania, exceleaza si ti-a pregatit o serie de oferte de neratat, in cele mai cautate destinatii ale momentului. Iata cateva exemple:

Vacante reduse in Spania – Insula Mallorca

50% reducere taxe de aeroport! Un sejur pentru aceasta destinatie in perioada 15 - 22 septembrie costa, in medie, intre 600 si 700 Euro/persoana. Pretul sejurului include:

- transport cu avionul din Cluj-Napoca (dus-intors);

- transfer aeroport-hotel si retur;

- 7 nopti de cazare in hotel de 3 stele;

- masa conform ofertei (room only, breakfast, demipensiune, pensiune completa sau all inclusive);

- asistenta turistica locala.

Vacante reduse in Turcia – Antalya

50% reducere taxe de aeroport! Un sejur pentru aceasta destinatie in luna septembrie porneste de la doar 315 Euro/persoana, in functie de hotelul selectat si data de plecare. Pretul unui astfel de pachet include:

- charter avion Bucuresti (dus-intors);

- taxe de aeroport reduse;

- transfer aeroport-hotel si retur;

- 7 nopti de cazare in hotelul selectat, cu masa conform ofertei;

- asistenta turistica locala.

Vacante reduse in Grecia – Insula Santorini

Taxe de aeroport gratuite! Spre exemplu, un sejur in perioada 19 - 26 septembrie porneste de la doar 280 Euro/persoana. Pretul sejurului include:

- transport cu avionul din Bucuresti (dus-intors);

- taxe de aeroport;

- transfer aeroport-hotel si retur;

- 7 nopti de cazare in hotel de 3-5 stele, cu masa conform ofertei;

- asistenta turistica locala.

Vacante reduse in Egipt – Sharm El Sheikh

Reduceri de pana la 372 Euro/camera! Spre exemplu, un sejur in perioada 18 - 25 septembrie costa doar 417 Euro/persoana + 95 Euro taxe de aeroport. Pretul final include:

- transport cu avionul din Bucuresti (dus-intors);

- taxe de aeroport;

- transfer aeroport-hotel si retur;

- 7 nopti de cazare in Hotel Aurora Oriental Resort 5*, in regim all inclusive;

- asistenta turistica locala.

Este vara cand vrei tu! Ofertele de vacante reduse continua pe site-ul Christian Tour. Mai multe detalii si variante de sejururi la pret redus te asteapta la doar un click distanta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.