Vindecă DAI este o carte ce are în vedere vindecarea naturală a dermatitei atopice, a alergiilor şi a intoleranţelor alimentare ale copiilor. Aceasta este una dintre cele mai serioase cărţi publicate la nivel internaţional din zona alergologiei pediatrice. Cartea are în vedere dezbaterea a peste 50 de subiecte interesante şi atent selecţionate, adresându-se părinţilor a căror copii se confruntă cu dermatită atopică, eczemă, astm bronşic, rinită alergică sau alte alergii, cât şi intoleranţe alimentare ori alte probleme de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Află tot ce trebuie să ştii despre tratament alergii la copii! Vindecă DAI îţi stă la dispoziţie cu toate informaţiile! Află mai multe în rândurile ce urmează.

O mulţime de subiecte sunt atent analizate, printre care se numără cauzele care declanşează dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare, cercetările ştiinţifice care confirmă eficienţa remediilor propuse în carte, legătura dintre prezenţa toxinelor în organism şi declanşarea acestor afecţiuni, protocoale neuropate de chelare a metalelor grele, alergiile de diferite tipuri, intoleranţele alimentare, infecţiile asociate cu aceste sensibilităţi, suplimente neuropate, tratamente igieno-dietetice, dar şi multe aspecte. Tot în carte vei afla despre cum poţi vindeca în mod natural copilul, folosindu-te de toate aceste cunoştinţe, cât şi recomandări despre selectarea unor parteneri comerciali ce pot furniza alimente biologice şi suplimente de calitate.

Este foarte important să fii atent la toate simptomele pe care le prezintă copilul tău, de la intoleranţele la anumite alimente, până la stările de rău provocate chiar de acestea. Cartea este una dedicată în mod special părinţilor, cât şi celor care vor să descopere şi alte căi de vindecare pentru cei mici din familie.

Consiliere nutriţională pentru adulţi şi copii

Alegerea unui stil alimentar vine încă din copilărie, iar schimbarea bruscă a acestuia va fi o adevărată bătaie de cap în perioada adultă. Chiar şi aşa, cu ajutorul persoanelor specializate şi potrivite există posibilitatea de a adopta un nou stil de viaţă sănătos, o altfel de nutriţie, astfel încât să te bucuri de o viaţă lipsită de alergii, dermatite sau orice altă problemă. Pe site-ul vindecadai.ro ai la dispoziţie o secţiune dedicată consilierii nutriţionale, care poate avea loc telefonic, cu o durată de 30 de minute, timp în care puteţi discuta despre ceea ce vă doriţi să schimbaţi în alimentaţie şi în stilul de viaţă.

Fiind o metodă telefonică, această consiliere poate avea loc indiferent de locaţia ta, aşadar poţi solicita acest serviciu de oriunde te-ai afla. După încheierea conversaţiei, vei primi un protocol nutriţional personalizat, adaptat diagnosticului stabilit de medic.

Vindecă natural problemele de sănătate ale copilului tău!

Vindeca DAI este cartea potrivită pentru a afla despre problemele de sănătate ale copilului tău, precum şi modalitatea prin care poţi vindeca natural aceste afecţiuni. Poţi uita complet de tratamentul medicamentos şi cel care poate distruge cu adevărat imunitatea copilului! Comandă cartea online şi bucură-te de toate informaţiile benefice!

Contactează echipa la numărul de telefon sau la adresa contact@vindecadai.ro pentru mai multe informaţii sau sfaturi nutriţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.