Fara indoiala, una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face pentru casa sau biroul tau este reprezentata de achizitionarea unui dozator de apa. Un astfel de dispozitiv iti ofera acces neintrerupt la o sursa de apa potabila, cu ajutorul careia vei reusi sa ramai hidratat pe parcursul intregii zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totusi, se poate intampla ca un astfel de dispozitiv sa prezinte semne de uzura si sa nu mai functioneze corespunzator. In cazul in care dozatorul tau nu mai are presiunea sau temperatura necesara, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a repara aparatul. Iata care sunt sfaturile oferite de specialistii H2On, un brand 100% romanesc, care reprezinta una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu!

Cum repari un dozator care nu mai functioneaza corespunzator?

Daca ai observat ca dispozitivul nu mai este la fel de functional ca atunci cand l-ai achizitionat, poti aplica unul dintre urmatoarele trucuri pentru a te bucura din nou de un dozator care merge „ca pe roate”!

  • De cele mai multe ori, cand dozatorul nu mai functioneaza, problema porneste de la sursa de alimentare. Asadar, inainte de orice, verifica daca aparatul este conectat la sursa de alimentare si daca aceasta functioneaza corespunzator.
  • In cazul in care ai un dozator apa care este pornit, dar nu ofera apa, verifica alimentarea cu apa si asigura-te ca este suficienta apa in bidon.
  • Dozatoarele care utilizeaza bidoane de apa pot dezvolta blocuri de aer care limiteaza fluxul de apa la robinete. Adesea, aceasta problema dispare cand indepartezi si inlocuiesti bidonul.
  • In cazul in care bidoanele se introduc in partea inferioara, o cauza comuna a problemelor de debit este reprezentata de conexiunea slaba dintre furtunul din capatul sondei (pe partea superioara a bidonului) si pompa de apa. Asadar, asigura-te ca furtunul este introdus complet in ambele parti.

Cere ajutorul specialistilor!

Uneori, cand dozatorul nu functioneaza corespunzator, cand nu are presiunea sau temperatura necesara, ai nevoie de ajutorul unei echipe de specialisti pentru a-l repara. In astfel de momente, poti apela cu incredere la H2On, unul dintre cele mai cunoscute servicii de livrare apa din Romania.

La H2On, vei gasi diverse modele de dozatoare, precum si apa sub brand propriu, sortimente delicioase de cafea si ceai si espressoare profesionale pe care le poti achizitiona sau inchiria in schimbul unei comenzi lunare minime. In plus, aceasta companie iti pune la dispozitie servicii de intretinere dozator de apa, la care poti apela oricand ai nevoie.

Apa H2On este recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa, fiind premiata pentru trei ani consecutivi de catre prestigiosul International Taste Institute. Apa este disponibila in bidoane de 19 litri, confectionate din tritan sau policarbonat, aspect care contribuie la protejarea sanatatii consumatorilor.

Asadar, daca detii un dozator apa care nu mai functioneaza corespunzator, solutia este simpla. Acceseaza platforma online a companiei H2On si cere ajutorul specialistilor! De asemenea, poti apela cu incredere la acestia si atunci cand vine momentul sa realizezi igienizarea partiala sau totala a aparatului. Astfel, te vei putea bucura de dozatorul tau pentru un timp indelungat!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.