Orice femeie stie cat de dificil este sa gasesti rochiile de dama perfecte. Probam zeci de modele si in cele din urma nu alegem niciuna, tocmai pentru ca magazinele propun haine croite care nu se potrivesc multor tipuri de silueta si nici nu sunt foarte versatile, limitandu-ne posibilitatile de accesorizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noi am gasit in magazinul online HainedeVis cateva lucruri care ne plac la nebunie si ne-am gandit sa nu le tinem numai pentru noi, ci sa ti le aratam si tie! Sunt realizate in atelier propriu si din materiale de cea mai buna calitate, iar preturile sunt accesibile tuturor. 

Rochie Anastasia

Confectionata din voal dublat si broderie din dantela, aceasta rochie de dama de vara este una dintre cele mai bune achizitii avand in vedere ca poate fi purtata in foarte multe ocazii. Fie ca vrei sa iesi cu prietenele la un suc sau ai fost invitata la o petrecere cocktail, poti sa optezi cu incredere pentru aceasta rochie atat de diafana si de romantica. Sezonul acesta sunt la moda rochiile de dama decupate, materialele vaporoase si croiurile neasteptate, astfel incat nu ne mira faptul ca acest model a facut furori la prezentarea de moda a celor de la HainedeVis de pe 1 iunie.

Rochie Ocassion

Fiecare dintre noi avem vara aceasta cel putin o invitatie la o nunta sau la un botez. Dragostea pluteste in aer sezonul acesta, asa ca cea mai buna solutie este sa ai pregatita o rochie de dama de vara rosie, din voal dublat si dantela, cu care sa arati tuturor cat de pasionala si senzuala esti. Croiul permite ca acest model sa fie purtat de foarte multe tipuri de silueta: maneca mascheaza bratele mai groase, iar talia va fi pusa in evidenta astfel incat sa ti se contureze un corp de clepsidra.

Rochie Erica

Vara aceasta se poarta imprimeurile florale, nu mai este un secret pentru nimeni. HainedeVis ne propune unul dintre cele mai spectaculoase modele de rochii de dama de vara; printul digital, realizat dintr-o combinatie neasteptata de culori este tineresc si, in acelasi timp, foarte sofisticat, ceea ce inseamna ca poate fi purtata atat la un eveniment fancy, cat si intr-o plimbare prin centrul orasului sau intr-o seara de club pe malul lacului.

Rochie Ivy

Stilul rock chic este in voga si sezonul acesta, iar aceasta rochie din dama este alegerea perfecta pentru o printesa gotica gata sa ia cu asalt strazile urbane. Accesorizeaz-o cu o curea metalica, o bandana si o pereche de ochelari rotunzi supradimensionati pentru un efect wow! Poti alege sandale cu platforma sau pantofi sport, iar ca geanta poti opta pentru un model in banduliera sau un rucsac.

Rochie Special

 Ca sa incheiem lista rochiilor de dama de vara intr-un ton pozitiv, iti recomandam acest model foarte feminin si extrem de versatil. Culoarea albastru regal poate fi purtata si de iubitoarele tenului bronzat si de cele care prefera pielea alba precum laptele, iar croiul avantajeaza si o persoana inalta, si una scunda. Poti crea atat un look sport, cat si unul foarte feminin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.