Ministrul Mediului, Mircea Fechet, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Bacău, candidează din partea Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău. Acesta a precizat că obiectivul filialei pe care o conduce este creşterea numărului de aleşi locali şi transformarea judeţului Bacău în „capitala economică a Moldovei”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Obiectivul nostru este acela de a câştiga Consiliului Judeţean, la fel cum obiectivul nostru ese acela, alături de colegii mei candidaţi, de a ne spori numărul de primari, de a avea un număr mai mare de consilieri locali şi judeţeni şi de a transforma Bacăul în judeţul în care merită, respectiv capitala economică a Moldovei”, a afirmat Mircea Fechet la evenimentul de lansare a candidaturilor filialei judeţene Bacău pentru alegerile locale din 9 iunie. 
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
La evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Bacău sunt prezenţi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi lideri ai partidului din mai multe judeţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.