Daca domeniul esteticii te-a preocupat dintotdeauna si ti-ai dorit mereu sa pacalesti timpul cu mici trucuri de frumusete, a venit momentul sa incerci o procedura revolutionara numita simplu DERMAPEN. Acesta este, de fapt, un dispozitiv medical format din doua parti: o piesa electrica de mana, conectata la o sursa de energie si un dispozitiv de unica folosinta format din douasprezece microace dispuse in forma de cerc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci cand dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscileaza foarte rapid si patrund in piele la o adancime care poate fi presetata in functie de scopul urmarit si zona care trebuie tratata, cu o viteza care, de asemenea, poate fi presetata.

Cum actioneaza Dermapen si de ce e atat de cautat?

Dispozitivul este folosit pentru a intinde, ridica si intineri pielea. Este eficient in reducerea liniilor fine si a ridurilor, vergeturilor, cicatricelor chirurgicale si acneei. Fractionarea cu microace sau terapia prin inductia de colagen utilizeaza ace pentru a strapunge pielea intr-un mod controlat si precis.

Acesta este atat de cautat printre doamne si domnisoare deoarece reintinereste tenul, diminueaza ridurile, confera pielii elasticitate, imbunatateste aspectul pielii, trateaza acneea etc.

Este procedura dureroasa?

Multe persoane nu testeaza Dermapen, deoarece se gandesc ca este o procedura dureroasa, care lasa urme pe piele si care presupune disconfort pe toata durata tratamentului. Nimic mai fals! Tratamentul este nedureros si pentru majoritatea afectiunilor nu este necesara anestezie locala. Exista cateva efecte secundare, insa acestea sunt absolut minore. Este vorba de mici puncte de sangerare tranzitorii si o senzatie de uscaciune la nivelul zonei tratate. Comparativ cu alte tratamente de intinerire a pielii, Dermapen este sigur pentru orice tip de piele, se realizeaza intr-un timp scurt si presupune un disconfort minim.

Unde poti incepe procedura?

In cadrul salonului Kontur din Bucuresti, poti beneficia de cele mai bune tratamente estetice, printre care si Dermapen. Iata care sunt rezultatele obtinute de specialisti in urma sedintelor:

  • Chiar dupa prima sedinta, pielea este mai intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, efect de lifting si de reintinerire a pielii.
  • Actionarea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou.
  • Reduce vizibil porii si diverse semne de la nivelul dermului ajuta la indepartarea cheloidelor si a cicatricilor lasate de acnee.
  • Diminueaza semnificativ diverse forma de acnee, inclusiv rozacee.
  • Reduce secretia excesiva de sebum.
  • Reduce ridurile si cutele fine.
  • Permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substanre active.

Acum ca ai aflat cateva lucruri interesante despre renumita procedura, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi pentru o sedinta de tratament la numarul de telefon 0769 697 434 sau pe site-ul konturbeautylabs.ro. Astfel, vei beneficia de rezultate optime inca de la inceput si te vei bucura de o piele ferma, sanatoasa si vizibil intinerita. Spune "adio" ridurilor si imperfectiunilor si bucura-te de frumusete si naturalete, fara sa tii cont de varsta din buletin! Iti vei multumi tie insati pentru curajul de care ai dat dovada pentru a reintineri!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.