În topul pasiunilor femeilor se regăsesc pantofii. Nu de puţine ori ţi-a fost dat să auzi două doamne vorbind despre ce pantofi să poarte la un anumit eveniment, urmând ca mai apoi să se plângă una la cealaltă că nu au suficiente perechi de pantofi, deşi partenerii lor sunt, cu siguranţă, de cu totul o altă părere. Dacă şi tu te numeri printre aceste femei, atunci urmăreşte acest articol în continuare pentru a afla ce pantofi ar trebui să porţi în funcţie de evenimentul la care iei parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată trei tipuri de pantofi la care poţi apela în funcţie de ocazie

1.     Stiletto

Acest tip de pantofi este ideal atunci când participi la un eveniment precum nunta celei mai  bune prietene, un botez sau o petrece oficială din cadrul companiei la care lucrezi. Îi poţi asorta cu o rochie midi mulată sau largă, alături de o geantă colorată ce te va ajuta să captezi atenţia tuturor, încă de la începutul serii. Deşi poate părea tentant, ai grijă totuşi să nu eclipsezi mireasa, în cazul în care te afli la o nuntă, iar dacă e vorba de o seară casual nu ezita să îi combini cu o pereche de blugi şi o geantă mare.

2.     Pantofi cu platforme

Avantajul acestui tip de pantofi este faptul că sunt extrem de lejeri, ceea ce îţi poate oferi un plus de confort. Poţi să îi porţi chiar şi la birou, iar dacă îi asociezi cu ceva potrivit, cum ar fi nişte blugi skinny sau pantaloni din stofă, îi poţi încălţa chiar şi la ocazii, cum ar fi petrecerea aniversară a celui mic, unde vei avea nevoie, cu siguranţă, de mobilitate pentru a ţine pasul cu el. Dacă eşti interesată de acest model de pantofi, cei de la Modlet.ro au o gamă largă de pantofi pentru femei afişaţi pe site-ul lor, aşadar nu ezita să încerci.

3.     Sandale cu toc

Nu în ultimul rând, sandalele cu toc sunt perfecte pentru anotimpul cald la evenimentele din aer liber, cum ar fi un pool party. În cazul acesta, îi poţi asorta cu o rochie scurtă şi lejeră de vară împreună cu o gentuţă plic. De asemenea, la lăsarea serii, când temperatura scade, poţi introduce fără probleme chiar şi un sacou elegant care să-ţi completeze look-ul. Cele mai potrivite culori pentru acest context sunt negru, bej sau culorile neon.

            Prin urmare, ţine cont de sfaturile regăsite de-a lungul acestui articol şi vei reuşi să creezi ţinutele ideale pentru fiecare tip de ocazie la care vei participa, simţindu-te bine şi acaparând atenţia tuturor. De asemenea, în situaţia în care simţi că nu ai inspiraţia necesară, poţi consulta internetul unde vei găsi o varietate de tips&tricks care să-ţi vină în ajutor atunci când eşti indecisă. Aceste ţinute sunt accesibile oricărui buget, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji în privinţa unui cost ridicat când vine vorba de întocmirea ţinutei potrivite pentru o seară perfectă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.