Viitoarele mămici sunt asaltate pe toată perioada celor 9 luni cu numeroase informaţii şi sfaturi despre accesoriile care vor fi necesare în primele luni de viaţă ale bebeluşului. Abundenţa de informaţii nu numai că le face pe femei să se simtă copleşite, ci se pot întreba şi despre sensul de a cumpăra toate articolele recomandate. O cămaşă pentru alăptare este însă un articol care nu trebuie trecut cu vederea. De ce? Descoperă în continuare!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cămaşă de alăptare – ce funcţii îndeplineşte şi când vei avea nevoie de ea?

Mai întâi, merită să afli ce este o cămaşă pentru alăptare. La urma urmei, nu este o piesă vestimentară atât de obişnuită. În primul rând, cămăşile de alăptare se caracterizează prin avantaje precum:

·        pot fi folosite atât în ​​timpul sarcinii, cât şi după naştere

·        sunt cusute într-un mod special, permiţând alăptarea uşoară şi confortabilă

·        sunt perfecte pentru dormit

·        sunt atractive din punct de vedere vizual - pentru a face fiecare mamă să se simtă feminină şi senzuală

·        sunt produse în multe stiluri, culori şi croiuri - astfel încât fiecare femeie să găsească ceva pentru ea însăşi

Uneori se întâmplă ca o cămaşă pentru alăptare să nu fie asociată cu o piesă vestimentară atractivă. Din fericire, nu trebuie să fie aşa! Această piesă vestimentară de pe Bebeprice este destinată în primul rând femeilor, aşa că, pe lângă funcţionalitatea sa, ar trebui să le mulţumească şi să le facă să se simtă frumoase şi atractive.

Ce să cauţi atunci când alegi o cămaşă de maternitate pentru alăptare?

·        Capse sau nasturi?

O cămaşă de maternitate pentru alăptare trebuie, mai presus de toate, să fie confortabilă. Cămaşa de alăptare cu capse este uşor de folosit, este foarte uşor de desfăcut şi fixat, iar capsele arată foarte minimalist şi elegant. Se întâmplă, totuşi, ca pentru unele mămici să le fie incomode – este posibil să fie mai obişnuite cu nasturi. În acest caz, cea mai bună cămaşă va fi cea cu nasturi, care dau un aspect uşor clasic, iar pentru unele femei acest tip de deschidere poate fi mult mai funcţional. Totul depinde de gustul şi preferinţele tale!

·        Din ce ar trebui să fie făcută o cămaşă de noapte pentru alăptare?

În primul rând, din materiale naturale care permit aerului să circule. Ţesătura trebuie să fie respirabilă, plăcută la atingere şi rezistentă la deteriorare. În acest caz, o cămaşă de alăptare din  bumbac va fi perfectă. Bumbacul este o materie primă extrem de practică, complet naturală, care nu provoacă alergii.

·        Croiala şi culoarea unei cămăşi pentru alăptare?

Pentru spital, o cămaşă cu mâneci scurte sau trei-sfert poate fi mai potrivită. Dar o cămaşă de noapte pentru alăptare nu este doar pentru cele două zile după naştere, pe care femeile le petrec în general în spital! Acasă, o mamă are dreptul să se simtă senzuală, atrăgătoare şi feminină. Prin urmare, o cămaşă de alăptare cu bretele poate fi o alegere excelentă, căci acestea dau lejeritate şi se potrivesc în atmosfera de intimitate a casei şi subliniază farmecul şi graţia feminină. Culoarea este, de asemenea, importantă - această piesă vestimentară într-adevăr nu trebuie să fie doar în culori strălucitoare şi se poate alege orice nuanţă care va sublinia frumuseţea şi silueta feminină, chiar şi după naştere!

Cămăşile pentru alăptare pot fi achiziţionate din magazinele cu îmbrăcăminte şi accesorii destinate naşterii şi cele necesare în primele luni de viaţă ale unui copil. Piaţa oferă în prezent atât magazine staţionare, cât şi online, aşa că merită să alegi cea mai convenabilă opţiune pentru tine. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.