Pentru cei ce locuiesc la curte şi nu sunt racordaţi la reţeaua de apă, forajul este soluţia ideală. Forajul este un pas necesar pentru avea condiţii minime de viaţă. Alimentarea casei cu apă este necesară nu numai pentru consumul şi igiena familiei, dar şi pentru desfăşurarea activităţilor zilnice din curte şi pentru irigaţii. Dacă ai obţinut toate autorizaţiile, mai trebuie să anunţi public la avizierul primăriei data începerii lucrărilor cu o firmă autorizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca în orice alt domeniu există destui oportunişti ce promit marea cu sarea şi profită de lipsa de cunoştinţe a celor ce solicită executarea unui foraj. Dacă eşti în căutarea unei echipe de încredere, profesioniste, care să se ocupe de foraje in Timisoara sau oriunde altundeva în ţară, Eco Drill este cea pe care vei dori să o contactezi.

Forajul optim poate fi construit doar de o echipă autorizată

Forajul nu implică numai săparea în pământ şi instalarea unui tub. O astfel de lucrare constă şi în elaborarea unui plan de lucru, după ce s-au efectuat analize specifice asupra solului şi s-au obţinut toate aprobările necesare. Atunci când alegi să colaborezi cu o echipă de foraje in Iasi sau alt oraş ce are experienţă vastă în domeniu, vei avea siguranţa şi garanţia că lucrarea va fi făcută optim, apa va fi potabilă şi forajul va avea durabilitate îndelungată. Iar Eco Drill subliniază şi mai mult calitatea serviciilor lor, oferind 2 ani garanţie pentru orice lucrare.

În funcţie de necesităţile familiei, de tipul solului, de adâncimea puţului, de echipamentele şi materialele folosite durata forajului poate varia. Pentru consumul menajer de apă este recomandat un foraj de mare adâncime, întrucât apa provenită din pânza freatică este lipsită de impurităţi organice şi alte substanţe toxice, contaminarea fiind apropiată de 0.

Ce tehnici de foraj se folosesc

Eco Drill s-a specializat pe două tipuri de foraj şi anume forajul hidraulic cu circulaţie de fluid şi forajul uscat cu ciocan de fund, fiind două dintre cele mai complexe şi dificile tipuri de foraj. Primul tip de foraj este utilizat în soluri moi şi medii cum ar fi cele din Bucureşti, Vrancea, Satu-Mare, Brăila şi este mai puţin utilizat în România, fiindcă este complex. Este un foraj util în zone unde litologia solului este formată din nisipuri, argilă, pietriş. La acest tip de foraj se utilizează noroi bentonitic pentru stabilizarea găurii şi pentru eliminarea detritusului.

Al doilea tip de foraj este util în solurile dure şi semidure cum ar fi roca, marmura, granitul, calcarul şi alte tipuri de roci. Acestea se regăsesc cu precădere în zone de deal şi din munte în oraşe precum Constanţa, Braşov, Maramureş, Tulcea, Neamţ.

Cât costă un foraj de mare adâncime?

Preţul unui foraj nu este unul fix, deoarece se stabileşte în funcţie de zonă, litologia solului, tipul de foraj folosit, diametrul tubulaturii. Cere celor de la Eco Drill o ofertă de preţ completând un formular online sau contactează-i telefonic. Important este că Eco Drill va executa forajul cu profesionalism, fiind o echipă formată din oameni calificaţi în domeniu şi utilizează numai echipamente performante şi materiale de înaltă calitate.

Descoperă mai multe pe ecodrillforaje.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.