În alegerea unui teren veţi lua în considerare mai tot ce se poate, fiecare detaliu. Nu doar preţul este relevant, ci şi locaţia, ce oportunităţi aduce terenul în cauză vis a vis de afacerea voastră, de planurile voastre de dezvoltare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă experienţa antreprenorială vă lipseşte echipa de la Gaminvest, cu pagina oficială Gaminvest.ro, vă poate fi de mare ajutor.

Terenul de vânzare, o mină de aur dacă ştiţi ce să alegeţi şi când

În materie de terenuri de vanzare Oradea Gaminvest are câteva sfaturi preţioase pentru cei interesaţi. Echipa de specialişti menţionează că cererea în această nişă s-a dublat în ultimii 3 ani. Sunt căutate în mod special terenurile din acele loturi urbane semicentrale, dar şi cele periferice.

În mare parte clienţii în căutare de terenuri de vânzare în Oradea au preferinţa cartierelor noi şi nicidecum a terenurilor din loturile îndepărtare. Este de la sine înţeles de ce. Utilităţile, racordarea la diverse sisteme şi existenţa unor facilităţi sunt aspecte de interes pe care terenurile din zone locuite le pot avea. Să fie reţea de apă în zonă, canalizare, curent electric sunt minime standarde ce vă scutesc de ulterioare investiţii. Atenţie, se vor reflecta şi în preţul perceput.

De asemenea de interes par să fie şi suprafeţele de 500 mp şi 1000 mp. Depinde de interesele cumpărătorului. Pentru cei care caută terenuri de suprafeţe mari, au în gând să construiască o vilă, o casă, dar şi să rămână cu teren disponibil pentru garaj, piscină sau alte construcţii anexe.

Ce caută clienţii în materie de terenuri de vânzare din Oradea

Printre cele mai căutate oferte din rândul anunţurilor de terenuri de vânzare în Oradea sunt cele în plan drept sau uşor înclinat, în special în zona de deal sau la periferia oraşului. Acestea sunt şi zonele unde şi-au făcut deja apariţia unele dintre cele mai selecte cartiere, populate mai ales de familii tinere. Aici este linişte, deşi stilul de viaţă al celor din comunitate este unul activ.

Nu sunt singurele variante. Conform celor de la Gaminvest, pe loc secund în lista de preferinţe se numără terenurile de 400 până la 600 mp, cele în plan drept, zona de câmpie-platforme. Şi în acest caz vorbim despre anumite standarde, existenţa unor facilităţi precum: zone comerciale şi centrul urban în imediată apropiere, proximitatea de nodurile rutiere principale.

Clienţii sunt interesaţi ca terenul în cauză să fie uşor accesibil ca locaţie. Este un reper important, mai cu seamă în condiţiile actuale de trafic. Desigur că astfel de cerinţe se vor reflecta şi în preţul perceput. Veţi găsi spre exemplu un teren la margine de oraş, ce nu dispune de facilităţi, la un preţ de 20 euro metru pătrat. Aceeaşi suprafaţă de teren, însă cu utilităţi, în aceeaşi zonă, poate ajunge la 70-80 euro per metru pătrat.

Pe scurt, poziţionarea este interesul principal, racordarea la utilităţi diverse şi nu neapărat pe ultimul loc, însă ulterior sunt luate în calcul şi alte aspecte: cele care ţin de morfologia terenului.

Descoperiţi cum vă pot ajuta cei de la Gaminvest. Detalii sunt la un click distanţă, în pagina oficială.

Contact:

 

str. Cuza Vodă, nr. 28, ap 16, CP 410021, Oradea

+4 0359 481 084

contact@gaminvest.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.