Un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP în valoare de 45.500 de euro este marele premiu al campaniei de toamnă lansate de Vlad Cazino, unicul cazino online cu spirit şi brand românesc, bazat însă pe experienţa globală a unuia dintre cei mai importanţi operatori de jocuri de noroc online din lume. Acest automobil premium sport, un adevărat simbol american, se potriveşte perfect cu divertismentul propus în cazinoul online vladcazino.ro - plin de adrenalină, surprizător, dar mereu dotat cu toate instrumentele pentru siguranţă, confort şi responsabilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toamna asta ia-ţi viteză spre cel mai blanao premiu din istoria cazinourilor! Acum poţi şi tu să fii cel mai tare din parcare pentru că la cea mai şmecheră promoţie a anului poţi câştiga chiar VladMobilul – Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP – sau o parte din cele 500.000 de rotiri la cele 10 Extrageri săptămânale! Este foarte simplu să participi: trebuie doar să optezi şi să joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală, dar şi la extragerile săptămânale. Mai multe tichete... mai mulţi cai putere!!", precizează pe website-ul Vlad Cazino chiar simpatica mascotă a casinoului, vampirul Vlad.

Aşadar, campania este deschisă în perioada 14 septembrie - 29 noiembrie 2020 tuturor celor care au cont online cu bani reali pe vladcazino.ro. Aceştia trebuie să opteze pentru promoţie în contul lor, după autentificarea pe website. Mai departe, la fiecare 30 RON rulaţi conform regulamentului oficial, se oferă câte un tichet pentru tragerea la sorţi a săptămânii respective. Partea bună este că există nu mai puţin de 300 de premii în fiecare săptămână de campanie, câştigătorii împărţind 50.000 de rotiri săptămânal, adică 500.000 în total. De fiecare dată, locurile 1-5 primesc câte 1.000 de rotiri, locurile 6-15 primesc câte 750 de rotiri, locurile 16-30 primesc câte 500 de rotiri, locurile 31-50 primesc câte 250 de rotiri, locurile 51-300 primesc câte 100 de rotiri.

Toamna asta cu Vlad Cazino poţi avea în parcare maşina visurilor tale

Şansele se cumulează, deci fiecare 30 RON rulaţi înseamnă pe de o parte tichet pentru premiile săptămânale, dar şi tichet pentru premiul cel mare - automobilul Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP - care se acordă la extragerea cea mare, la finalul lunii noiembrie. Demn de menţionat este faptul că tichetele se acordă automat indiferent dacă banii rulaţi au generat câştiguri sau nu în cazino, pur şi simplu singura condiţie pentru tichete este rulajul generat.

În luna septembrie există şi alte surprize în cazinoul online Vlad Cazino, acolo unde distracţia nu ia niciodată pauză. Se poate juca la turneele Lucky Spin Vlad Cazino, cu şansa de a primi 100.000 de rotiri şi telefoane Samsung Z Flip. De asemenea, interesante sunt şi turneele speciale pentru sloturile de la Pragmatic Play, cu premii zilnice surpriză cuprinse între 100 şi 5.000 RON, precum şi premii săptămânale ce ajung până la 25.000 RON.

Blackjack, ruletă, bingo, sloturi, live cazino - totul este oferit de Vlad Cazino la cel mai înalt nivel de calitate, cu beneficii mereu surprinzătoare în mod plăcut. Cu licenţă locală ONJN, dar şi prin prisma brandului cu spirit românesc, Vlad Cazino are un angajament puternic pe piaţa locală, oferind publicului său facilităţi de divertisment chiar şi dincolo de jocurile online. Inclusiv în această vară, Vlad Cazino a inovat prin roast battle-ul cu Cătălin Bordea versus Vampirul Vlad şi a sponsorizat festivalul UNTOLD - SPARKS OF MAGIC (30 iulie – 2 august 2020).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.