Un parior NetBet Sport a plasat, cum a relatat el însuşi, «biletul vieţii ».. Fantasticul bilet câştigător a avut cotă 3246! Cu 159,80 lei, sau 33€, norocosul parior a dat lovitura vieţii şi a prins o cotă de 3246,51, încasând peste 750.000 de lei!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, 28 iunie, pe NetBet Sport, Ovidiu Daniel Istrate, a câştigat cea mai mare cotă din istoria platformei noastre de pariuri.

Suma include şi un supliment de 45% provenit din pariul Acumulator, o funcţie exclusivă NetBet prin care biletele cu multe evenimente sunt răsplătite pe măsură.

Orice parior a plasat cel puţin o dată un bilet cu multe meciuri. Este cea mai jucată schemă la pariuri şi este simplu de înţeles de ce: o miză mică, poate să aducă un câştig impresionant.

Desigur, cele mai multe asemenea bilete sunt pierdute, tocmai datorită numărului mare de selecţii. Dar nu tot timpul se întâmplă astfel. Din când în când, norocul zâmbeşte pentru câte un îndrăzneţ, cum a zâmbit şi pentru Ovidiu Daniel Istrate.

Interviul cu norocosul câştigător şi toate detaliile despre selecţiile plasate pe biletul cu cota 3246 pot fi citite pe blogul NetBet: https://www.netbet.ro/blog/2020/07/01/fantasticul-bilet-castigator-la-cota-3246-il-numesc-biletul-vietii-mele/

De la intrarea pe piaţa locală, NetBet a devenit punct de referinţă atât pentru pariorii online, cât şi pentru jucătorii de sloturi, poker şi jocuri de casino live.

Pentru a oferi servicii de calitate, NetBet utilizează tehnologii şi platforme furnizate de unii dintre cei mai mari dezvoltatori din domeniu. Acordă bonusuri atractive, are o ofertă sportivă bogată, o platformă de pariuri live de calitate şi caracteristici unice precum pariul acumulator, cash-out-ul parţial, pariul Pronobet şi multe altele.  De asemenea, NetBet este în acest moment singura platformă care, deşi nu are locaţii proprii, oferă posibilitatea de a efectua depuneri şi retrageri din locaţii fizice, iar lista de avantaje oferite de NetBet România poate continua, aşa cum orice jucător al acestui site ştie deja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.