Designul de interior este un subiect “în tendinţe”. Ne petrecem mai mult timp acasă, cu noi înşine şi cu cei dragi, poate chiar am transformat deja o cameră în home office, aşadar ne simţim mult mai conectaţi cu acest spaţiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poate de aceea, spre deosebire de alte timpuri, decoraţiunile interioare au astăzi mai multe şi diferite valenţe. Suntem mai atenţi la modul în care alegem decoraţiunile, texturile pieselor pentru living, baie sau bucătărie, stilul camerelor pentru că astăzi personalitatea noastră se manifestă şi mai mult în designul interior.

Spune-mi ce casă ai ca să-ţi spun cine eşti – nu doar o zicală

Alegerile Home Déco pe care le faci sunt extensii ale gândurilor, visurilor sau chiar temerilor tale. Interiorul casei noastre nu mai spune o poveste rigidă, impersonală, preluată din revistele de specialitate. În schimb, alegerile din acest domeniu sunt mai degrabă oglinda unui proces de transformare continuu prin care trecem.

Tocmai de aceea, ori de câte ori începem o astfel de transformare şi la nivel de Home Déco, ar trebui să analizăm şi să înţelegem mai întâi schimbările prin care am trecut noi la nivel profund.

Designul de interior – influenţat de tendinţe, interiorul nostru, dar şi anotimpuri sau obiceiuri culturale

Personalitatea şi preferinţele noastre nu sunt singurele care influenţează designul de interior. Există alte două coordonate puternice care ţin de anotimpuri (şi ritmul acestora), dar şi de obiceiurile culturale, tradiţiile şi lucrurile pe care le respectăm şi le aplicăm în viaţa noastră.

Primăvara şi Paştele – momentul perfect pentru un “refresh” în Home Déco

Primăvara totul se trezeşte la viaţă, noi suntem mai optimişti şi mai determinaţi să reuşim. E ca şi cum lăsăm în spate amorţeala şi pasivitatea anotimpului rece şi privim spre viitor cu mai mult optimism.

Ei bine, acelaşi principiu se aplică acum şi în Decoraţiuni Interioare. Un aspect firesc pentru că tot ce trăim la nivel interior avem nevoie să se reflecte şi în exterior. Şi ce modalitate mai bună prin care putem face asta rapid decât prin alegeri vesele pentru masa de Paşte?

Ritmul naturii influenţează preferinţele, tendinţa de cumpărare şi noile colecţii

După cum era de aşteptat, acest ritm al anotimpurilor îşi pune amprenta asupra modului în care cumpărătorii aleg anumite ţesături, culori şi semnificaţii pentru obiectele de decor. Lumânările, pernele decorative, textilele de masă, servirea mesei – schimbarea lor periodică face parte din plăcerea şi nevoia de a te simţi în pas cu trend-urile, dar şi cu natura.

Personalizează-ţi Paştele cu produsele potrivite de la SensoDays

Sărbătoarea Pascală este momentul perfect în care îţi poţi da “refresh” la interior şi la exterior. Recomandat ar fi ca exteriorul să reflecte ceea ce s-a întâmplat în interior şi să arăţi întregii lumi optimismul care te caracterizează.

Dacă la nivel interior ai nevoie de tine şi de cei dragi, pentru exterior SensoDays îţi poate fi un prieten de mare încredere.

Pe SensoDays ai o mulţime de colecţii Home Déco ale unor branduri internaţionale, recunoscute în domeniu, dar şi game de produse special concepute pentru această perioadă.

Oferta este atât de variată încât poţi alege atât piese de mobilier sau decoraţiuni interioare, cât şi produse pentru tine, care să fie aproape de sufletul tău.

Simbolurile pascale în cele mai frumoase decoraţiuni Home Déco

Primăvara este un motiv de redecorare a interiorului, de curăţare şi sărbătoare. Simbolurile pascale sunt de nelipsit acum, la începutul anotimpului. Delicate, elegante şi de excepţională calitate, micile platouri de ouă, decoraţiunile pascale Villeroy & Boch, colecţiile de primăvară French Garden şi Mariefleur înveselesc atmosfera.

Şi oricât de restrâns ar trebui să sărbătorim acum această sărbătoare, tot va fi despre oamenii dragi strânşi în jurul aceleiaşi mese, de aceea acest moment şi spaţiu trebuie gândit în cele mai mici detalii.

Optează pentru colecţiile de textile de masă Sander, cu modele florale, fructe, iepuraşi, pentru paharele colorate Boston (Villeroy & Boch) şi pentru vazele pastelate Zwiesel, perfecte pentru câteva flori de primăvară.

După cum vezi, ai toate şansele ca, în materie de Home Déco, primăvara ta să fie una reuşită. Trebuie doar să decizi care vor fi schimbările aduse în plan personal, regăsite apoi şi în căminul tău.

SensoDays va fi mereu acolo, aşteptându-te cu cele mai noi şi interesante colecţii. Un nume important în domeniul Home Déco de la noi din ţară, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Magazinele accesate zilnic de atât de mulţi cumpărători promite să se menţină în top şi să aducă periodic branduri de succes, piese inovative şi colecţii din care te poţi inspira şi tu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.