În caz că locuieşti la casă şi deţii o gospodărie cu facilităţi adiacente ca şi grădină cu zonă de grătar, curte cu zonă de relaxare, piscină sau ciubăr şi vegetaţie ce necesită apă în mod regulat, sau doar una dintre aceste facilităţi, ar fi indicat să cauţi metode alternative de a te alimenta cu apă. Una dintre aceste metode alternative este utilizarea unui hidrofor iar, metodă extrem de benefică pentru sănătatea financiară a familiei tale. Hidroforul necesită o investiţie de start relativ mică, verificări şi setări minime pentru a funcţiona în condiţii optime şi a alimenta întreaga gospodărie cu apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

      În caz că nu eşti încă lămurit, trebuie să ştii că hidroforul este un sistem mecanic format dintr-un vas de expansiune, un rezervor, un racord, un manometru şi un presostat ce foloseşte aceste componente de bază pentru a aspira apa de la adâncimi variabile (1-9 metrii) şi a o distribui prin conducte diferitelor utilizări. Dacă puţul sau fântâna ta are o adâncime mai mare de 9-10 metrii ar fi indicat să apelezi la un hidrofor cu ejector sau la o pompă submersibilă.

Iată care sunt principalele utilităţi ale hidroforului într-o gospodărie!

Uz casnic

    Prima şi probabil cea mai importantă utilitate a unor hidrofoare noi în gospodăriile oamenilor este aprovizionarea cu apă potabilă a robinetelor distribuite în diferite colţuri ale casei. Dacă te interesează exclusiv acest aspect în legătură cu utilizarea unui hidrofor, ar trebui să ştii că majoritatea hidrofoarelor de pe Shop-einstal.ro au un randament optim în procesul de distribuţie a apei prin conducte.

Aprovizionarea piscinei sau ciubărului cu apă

    O altă componentă de bază a utilităţii hidroforului într-o gospodărie este legată de aprovizionarea şi drenarea ulterioară a piscinei sau a ciubărului cu apă. De asemenea, este destul de important să reţii că un singur hidrofor poate fi folosit atât pentru alimentarea cu apă din interiorul casei tale cât şi pentru cea folosită în exteriorul casei. 

Irigaţii agricole sau udarea pomilor şi a grădinii 

     Dacă îţi doreşti o grădină ca în filme ar trebui să fii dispus să investeşti în accesorii drăguţe, mobilier outdoor atractiv şi pomi fructiferi pentru a beneficia de umbră şi de un miros plăcut. La o astfel de grădină, fără un hidrofor şi un puţ din care acesta să aspire apa, facturile la apă vor fi extrem de costisitoare.

Folosirea pesticidelor şi a îngrăşămintelor 

      Majoritatea pesticidelor şi îngrăşămintelor utilizate în agricultură sunt absorbite de culturi prin apă. Fără apă, pomii şi răsadurile tale nu doar că se vor usca şi vor muri, ci şi vor dezvolta insecte dăunătoare care îţi vor ataca fructele şi legumele chiar înainte de coacere.

    În concluzie, trebuie să reţii că hidroforul nu are doar o utilitate de uz casnic, el îţi poate garanta apă în diferite procese asociate cu o gospodărie curată şi înfloritoare şi singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru asta este o investiţie relativ minimă pentru achiziţionarea lui şi pentru săparea unui puţ din care acesta să-ţi poată furniza viaţă, scuze, apă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.