Odata cu aparitia internetului si a magazinelor online, librariile au intrat, la randul lor, intr-o noua era. Astazi, exista foarte multe optiuni pentru a cumpara carti, iar o librarie online te ajuta sa gasesti titlurile tale preferate intr-un mod convenient, la un pret scazut. Mai mult, unele librarii online, precum Bookzone.ro, dispun de propriile servicii editoriale, astfel ca, daca esti un tanar scriitor talentant, iti poti publica primul tau volum in conditii deosebit de avantajoase!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Uneori, poate fi complicat pentru o persoana sa caute din librarie in librarie pana gaseste cartea preferata. Mai mult, odata ce ai gasit ce cautai, exista si posibilitatea ca pretul sa fie unul prea mare. Cand accesezi o librarie online, poti gasi toate titlurile prezente, fiecare dintre ele avand pretul afisat. In plus, ai parte si de reduceri sezoniere, precum si de promotii speciale la colectii de carti sau la noile aparitii de pe stoc.

Ce avantaje iti aduce o librarie online?

In primul rand, avantajul major este pretul. Dat fiind ca o librarie online nu are nevoie de un spatiu fizic pentru expunere inseamna din start ca anumite costuri administrative sunt taiate. Mai mult, o librarie online nu necesita un numar ridicat de angajati.

Sa luam ca exemplu o companie care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, desi putini stiu ca totul a inceput de la transformarea sa in librarie online. Astfel, in 1995, Amazon a lansat un nou model de business, care a dat startul competitiei intre librariile online si cele fizice. Premisa acestei competitii a fost faptul ca Amazon putea sa livreze clientilor o varietate aproape infinita de carti, fara a trebui sa le aiba in stoc, deoarece avea posibilitatea de a le livra direct de la distribuitori (care de multe ori erau edituri mai mici).

Aceasta "centralizare" a informatiei nu putea sa fie decat in folosul cititorilor, care au apreciat avantajele aduse de acest prim model de librarie online. 24 de ani mai tarziu, aceasta companie este printre cele mai de succes din lumea intreaga, iar astazi produsele lor ajung chiar si in cele mai indepartate colturi ale lumii.

Faci economie de timp, energie si bani

Atunci cand comanzi online o carte, vei economisi in mai multe moduri decat crezi. Pe de o parte, ai la indemana multe librarii online care ofera discount-uri, promotii sau chiar surprize speciale, precum Bookzone. Pe de alta parte, nu mai trebuie sa te deplasezi in persoana prin traficul de multe ori infernal, cu speranta ca ai ajuns la timp si libraria inca nu s-a inchis. Optand pentru o librarie online nu vei cunoaste acest stres, deoarece poti comanda oricand 24 din 24, in orice zi a saptamanii.

Ai acces la un sistem de reviews din partea cititorilor

Cele mai multe librarii online iti vor pune la dispozitie un sistem de recenzii, astfel incat vei beneficia de libertatea de a-ti spune parerea in legatura cu titlurile tale mai mult sau mai putin preferate. In plus, poti citi si recenzii ale altor cititori inainte de a cumpara cartea pe care o doresti!

Asadar, daca vrei sa cauti si sa citesti cartile tale preferate, alege o librarie online! Optiunile sunt foarte variate, insa daca vrei sa ai parte de toate beneficiile, comanda de la Bookzone! Vei gasi aici carti la preturi reduse, promotii speciale si multe surprize!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.