Toţi ne bucurăm de surprize plăcute, iar la Unibet avem grijă ca mereu clienţii noştri să primească ceva nou, atractiv, care să îi surprindă! Divertismentul de calitate este specialitatea noastră şi mereu oferim valoare în plus, dincolo de oferta standard de pariuri sportive, jocuri de cazino, poker şi bingo. Pentru a face aşteptarea Sărbătorilor de iarnă mai plăcută şi mai relaxantă, am pregătit în această perioadă o serie de surprize ascunse în Calendarul de Crăciun Unibet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperă zilnic câte o surpriză, până pe data de 24 decembrie!

Ştii deja că Unibet este unul din cei mai populari operatori de pariuri sportive şi jocuri de cazino online licenţiaţi ONJN. Şi nu întâmplător, căci zi de zi oferim o mulţime de motive tuturor clienţilor noştri pasionaţi de jocuri de noroc online, care îşi doresc experienţe desăvârşite şi adrenalină din plin pe platforma noastră de joc. În decembrie, vei fi încântat să descoperi detaliile Calendarului de Crăciun pregătit de Unibet!

Poate eşti deja client Unibet sau poate abia acum ai decis să îţi deschizi un cont pe platforma www.unibet.ro. Oricare ar fi situaţia, poţi să profiţi de ofertele speciale din Calendarul de Crăciun Unibet şi să intensifici experienţa ta de joc online. Accesează website-ul Unibet, caută Calendarul Festiv 2020 în secţiunea Promoţii, apoi mai trebuie doar să dai click pe numărul corespunzător datei din calendar. Dacă decizii să profiţi de oferta zilei, citeşte cu atenţie termenii şi condiţiile care o însoţesc, apoi bucură-te de promoţie!

Ce surprize vei găsi în Calendarul de Crăciun Unibet

Dacă sunt surprize, evident că nu putem spune toate detaliile, pentru că farmecul este să le descoperi zi de zi şi să te bucuri de moment. Însă putem spune că în cadrul Calendarului Festiv 2020 vor exista inclusiv promoţii de tipul acestora: Pariuri fără risc, Pariuri bonus, Creşteri de profit la anumite evenimente, Cote speciale, Concursuri de tip Predictor cu premii substanţiale cash - aşa cum este cel pentru Champions League cu premii de 125.000 RON, Bonusuri la depunere cash sau sub formă de rotiri la sloturi, Turnee de sloturi, Turnee de live cazino la jocurile de ruletă sau blackjack, Vouchere cash pentru bingo, Bilete pentru turnee de poker, Turnee freeroll cu premii atractive.

Pasionaţii de pariuri sportive au la dispoziţie o mulţime de evenimente de top în decembrie

Îţi place să pariezi online? Atunci profită de faptul că luna decembrie este bogată în evenimente sportive, mai ales pentru iubitorii de fotbal de top. Marile campionate europene au programate meciuri, chiar şi în ultima zi din an în cazul La Liga. Etapele din Premier League se vor consuma pe 11-13 decembrie, 15-17 decembrie, 19-21 decembrie, 26-27 decembrie şi 28-30 decembrie. Fotbalul din campionatul Angliei va fi aşadar continuu alături de pasionaţii de pariuri sportive. Bundesliga şi Serie A, dar şi Liga 1 propun de asemenea multe meciuri în luna decembrie. Să nu uităm de Champions League şi Europa League - ultimele partide din 2020 se joacă pe 8,9 şi 10 decembrie.

Dacă îţi place handbalul sau dacă pur şi simplu vrei să testezi adrenalina pe altceva decât fotbal, alege să urmăreşti la Unibet TV meciurile din Campionatul European de Handbal Feminin şi să profiţi de cote live. Biletul zilei poate include chiar un pariu din secţiunea Antepost - să încerci să identifici echipa care va ridica trofeul pe data de 20 decembrie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.