Începem acea perioadă din an când goana după cadouri este practic parte din realitatea noastră. Suntem setaţi atât de mult pe ideea de a oferi ceva, încât uităm, de fapt, esenţa cadoului. Să fie ceva inedit, să fie ceva care creează amintiri de neuitat. Câţi dintre noi nu am ales la un moment dat aceleaşi cadouri an de an? Clasice alegeri, sticle de vin sau cozonaci, coşuri cadou, doar doar să scăpăm mai repede de acest task?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se pare că nu aţi găsit locul potrivit până acum. Mizati pe Smuff.ro, magazinul online unde cadourile sunt în lumea lor. Nimic boring aici şi pentru că ceea ce oferiţi trebuie să fie aparte, veţi regăsi zeci de idei despre cum să puneţi în practică planul cadoului greu de uitat.

Ce cadouri sunt potrivite pentru el

Dacă veţi caută cadouri pentru el la Smuff, veţi fi încântaţi să descoperiţi idei altfel. Dacă vorbim despre un pasionat de ciclism, un obiect practic precum suportul pentru bicicletă este un cadou potrivit. Dacă este vorba despre un pasionat în ale bucătăritului, nu ezitaţi să aduceţi o notă umoristică în scenă, cu un şorţ de bărbaţi, cu print Superman. Tot aici regăsim de asemenea aparat retro de făcut popcorn, mini frigider de birou, seturi cu accesorii pentru băuturi sau pentru grătar.

Un cadou devine ocazie specială, dacă este luată în considerare corespondenţa între destinatar şi tipul de cadou. Desigur că sună bine ca idee de cadou să alegeţi un joc de societate, însă trebuie ca şi cel care îl primeşte să aibă plăcerea jocului.

Ghidul necesar pentru a alege un cadou

Cu Smuff veţi fi purtaţi într-o altfel de lume. Ca un soi de ghid în universul cadourilor, descoperiţi aici cadouri speciale pentru Crăciun. Dacă destinatarul vostru are un dezvoltat simţ al umorului cu atât mai bine, iar dacă este pasionat de gadgeturi şi tehnologie, la smuff.ro veţi regăsi o colecţie de cadouri de acest gen.

Nu lipsesc de aici nici cadourile personalizate. Acestea au ridicat miza de când au apărut pe piaţă. La începuturi vorbeam despre cadouri simple, fie căni sau instrumente de scris care, o dată ce aveau şi un succint mesaj printat, deveneau speciale. Ingeniozitatea unora a mers mai departe şi acum vorbim şi despre lego personalizat deluxe, lămpi 3D personalizate sau chiar şi powerbank wireless ce poate fi personalizat. Cu aşa o abordare, cadoul oferit are toate şansele să fie unul pe care cu greu îl poate uita cineva.

Smuff vă ajută să faceţi o bună impresie

Ştim cu toţii, nimic nu se compară cu emoţia din momentul în care un cadou este desfăcut. Cu atât mai mult bucuria este amplificată, cu cât cadoul în sine reuşeşte să impresioneze prin ceea ce este, utilitatea sa sau pur şi simplu prin faptul că este inedit. Nu uităm însă nici de ambalaj. Modul în care oferim un cadou este la fel de important. Iar ambalarea este un alt motiv de îngrijorare deci.

Cei de la Smuff au variante drăguţe privind ambalarea. Pot fi alese stiluri diferite, care să corespundă cu tipul de cadou şi cui îl oferiţi. De la elegant la haotic, veţi alege ce este mai potrivit în cazul vostru. Puteţi chiar stabili totul, iar livrarea să fie realizată direct către cel pe care îl surprindeţi cu un cadou.

Smuff îşi bucură clienţii cu livrare rapidă, direct din stoc şi cu împachetare festivă. Iar dacă încă nu sunteţi pe deplin hotărâţi despre alegere, lăsaţi-vă inspiraţi. Smuff.ro are şi un ghid interesant, numit gift finder.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.