În anul 1992, în Sala de Marmură de la Casa Presei Libere, lua fiinţă prima platformă de tranzacţionare pe pieţele dublu-licitate de mărfuri. Dorinţa noastră a fost să le punem la dispoziţie participanţilor soluţii corecte şi ieftine de comerţ şi de acoperire a riscurilor. Transparenţa, integritatea, eficienţa şi competitivitatea au fost şi sunt principalii piloni de sprijin ai activităţii noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 25 de ani sărbătorim acest moment special alături de partenerii noştri pe care vrem să îi asigurăm că în fiecare zi a existenţei noastre ne-am luptat să menţinem corectitudinea şi transparenţa pieţelor la cele mai înalte standarde. De 25 de ani cei 100 de specialişti ai BRM oferă soluţii practice într-un mod obiectiv, eficient şi profesional. 

Suntem o instituţie într-o constantă creştere. Suntem prezenţi în 19 puncte de lucru şi în 18 terminale răspândite în toată ţara. Ne adaptăm mereu la noile condiţii de piaţă şi urmărim să integrăm noile tehnologii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de tranzacţionare a celor peste 1300 de clienţi, inclusiv atunci când au nevoie de un instrument de management al riscului comercial şi financiar.

În cei 25 de ani de existenţă am ocupat o poziţie de top pe piaţa de tranzacţionare a bunurilor, a serviciilor şi a lucrărilor prin organizarea de licitaţii şi oferim consultanţă pentru aplicarea corectă a procedurilor de achiziţii publice. Deoarece credem în profesionalism, inovaţie şi integritate, venim în sprijinul clienţilor oferindu-le şi instruire financiară şi de management, management de proiecte, organizare evenimente, consiliere generală în afaceri şi servicii de consultanţă bursieră.

Rămânem fideli devizei iniţiale: grija pentru calitatea serviciilor, capacitatea de a anticipa şi inova succesul nostru prin succesul clienţilor, membrilor şi acţionarilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.