Lalelele sunt considerate simbolul "iubirii perfecte" in folclorul turcesc si persan. Indragite in lumea intreaga datorita culorilor vibrante si stralucitoare, acestea sunt incarcate de semnificatii profunde si reprezinta un cadou minunat pentru a marca momente importante din viata. Un buchet de lalele este asociat in general cu prietenia, aprecierea, caldura si noile inceputuri si reuseste sa transmita o gama bogata de ganduri si emotii, fiind o alegere excelenta atunci cand iti doresti sa bucuri sufletul unei persoane la care tii in mod deosebit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In functie de preferinte si de mesajul pe care intentionezi sa il transmiti, poti opta pentru aranjamente spectaculoase realizate cu lalele galbene, roz, rosii, albe, mov sau portocalii. Atelierele florale pun la dispozitie colectii impresionante, care incanta simturile. De o frumusete irezistibila, acestea sunt gata sa aduca un strop de fericire celor dragi tie, marcand printr-o explozie de culoare si miresme rafinate indeosebi zilele speciale din luna martie. 

 

Rafinament in alb

 

Zeci de creatii florale deosebite vor face ca debutul lunii lui martisor sa fie unul de neuitat. Un buchet lalele albe, de pilda, va sugera luxul prin simplitate si va aminti de candoarea mireselor. Asadar, daca vrei sa oferi un mic simbol al puritatii, un aranjament primavaratic compus din 25 de lalele albe va fi o adevarata feerie. 

 

O idee foarte creativa, care va impresiona garantat, este si daruirea unei unitati florale care cuprinde pe langa aceste plante diafane si fire de Genista care amplifica mesajul prin florile sale galbene sau crengute de eucalipt, un arbore vesnic verde care transmite cu succes ideea de trainicie si sanatate. Un astfel de aranjament aduna in el toata istoria lalelelor si numeroase povesti de dragoste care au cucerit o lume intreaga. Ofera-l in dar persoanei iubite si arata-i subtil dragostea ta!

 

Galben solar pentru o primavara cu iubire

 

Un buchet de lalele galbene reprezinta fericirea, gandurile vesele, bucuria si puterea de a-ti indeplini cea mai mare dorinta. Un aranjament cu 15 pana la 100 de fire este o modalitate calda si insorita de a arata persoanei dragi afectiunea ta. Poate fi oferit la o zi de nastere, aniversare, sarbatoare sau pur si simplu pentru a surprinde intr-o zi minunata de primavara. Cu o felicitare si un mesaj personalizat alaturi, alegerea ta va avea un efect colosal, destinatara fiind sensibilizata de gestul tau romantic.  

 

Movul regal

 

Pentru "regina" inimii tale un buchet de lalele mov va fi gestul perfect al unui "gentilom" indragostit. Simbol al distinctiei, puterii si nobilimii, culoarea mov este adesea integrata pentru a reflecta opulenta. Un aranjament cu 11 fire mov, de exemplu, este ideal in sezonul in care lalelele sunt vedete si este cea mai buna alegere pentru a sarbatori succesul unei persoane dragi, startul unei afaceri, atingerea unui obiectiv remarcabil sau reusita la un examen. 

 

Rozul delicat

 

O alta nuanta reprezentativa pentru aceasta perioada a anului este cea roz. Cu un buchet lalele in aceasta culoare suava vei transmite sentimente de dragoste, iubire, puritate si inocenta si vei aduce o doza in plus de fericire, incredere si pozitivitate. Un astfel de aranjament va infrumuseta orice camera si va instala rapid un suflu proaspat care ii va binedispune pe cei prezenti.  

 

Sarbatoreste 1 Martie cu florile iubirii si lasa aceste mici minuni ale naturii sa iti vorbeasca cum stiu ele mai bine! Cu un buchet de lalele nu ai cum sa dai gres niciodata!

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.