În luna iulie, canicula se instalează de la primele ore ale dimineţii, însă pe şantiere munca e în toi. Meşterii îşi aleg materialele din timp şi cu grijă, astfel încât să aibă totul la îndemână şi să poată începe ziua de lucru în forţă. Brico Dépôt le uşurează misiunea, oferindu-le soluţii complete şi eficiente, la cele mai mici preţuri, pentru ca proiectele să fie gata înainte de venirea toamnei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construieşti, renovezi sau amenajezi? Urmează exemplul specialiştilor şi aprovizionează-te inteligent! În catalogul Brico Dépôt din perioada 16-29 iulie vei găsi produse esenţiale pentru proiectele tale: de la cimenţi, gleturi, ipsos, şape sau mortare şi până la plăci de gips carton, tencuieli şi finisaje pentru faţadă.  

 

Una dintre surprizele acestui catalog, atât pentru profesionişti, cât şi pentru orice pasionat DIY, o reprezintă sculele Magnusson cu garanţie pe viaţă. E timpul să-ţi înnoieşti trusa de scule!

 

Cumperi în cantităţi industriale? Aplică pentru cardul Brico Dépôt şi beneficiezi de transport gratuit pentru cumpărături de peste 5.000 lei, retur fără bon fiscal în termen de 90 de zile, facturare rapidă şi acces în avans la ofertele din depozit.

 

Ai ridicat construcţia, dar pare că lipseşte ceva? Nu uita de învelitoare! Ţiglele metalice şi cele din beton sunt alegeri potrivite pentru orice situaţie, şi le găseşti la Brico Dépôt la preţ de depozit. Temperaturile ridicate, vântul puternic şi grindina sunt suportate excelent de aceste învelitori, iar modelele şi culorile sunt atât de variate încât este imposibil să nu găseşti ceva pe gustul tău!

 

Un pont de la Brico Dépôt: poţi schimba aspectul curţii cu doar trei elemente de noutate - uşa de garaj basculantă, dalele speciale pentru trafic auto şi porţile metalice cu panou plin vor actualiza estetica spaţiului exterior. În luna iulie, le poţi găsi pe toate la Brico Dépôt!

 

Catalogul din această perioadă aduce noutăţi în zona de mobilier pentru baie, combipack-uri, uşi metalice, cabine de duş, chiuvete de bucătărie şi hote pentru aragaz, dar şi produse semnalizate cu indicatorul  „Stop Preţ” -  betoniera de 180 litri, roaba profesională, vopsea lavabilă de interior, gresie, faianţă, parchet laminat şi pompa submersibilă pentru grădină.

 

„Stop Preţ” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantităţi limitate, la cele mai mici preţuri.

 

 

* * * * *

 

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înfiinţat în 1993 în Reims (Franţa). Are în prezent 118 magazine în Franţa, 28 în Spania, două  în Portugalia şi 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY şi constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preţ scăzut, care oferă clienţilor produsele esenţiale pentru DIY şi proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcţii.

 

Pentru mai multe informaţii: https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook  Brico Dépôt Romania

 

 

 

Oferta Brico Dépôt România

§  12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări, dintre care 10.500 prezente în Catalog 2016

§  Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor

§  Disponibilitatea produselor

§  Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt

§  Deschis de luni până sâmbătă de la orele 08:00 - 21:00 şi duminică de la 08:00 - 20:00

§  Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii

 

* * * *

Informaţii utile:

§  Brico Dépôt Băneasa: Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nr. 42-44, sector 1, Bucureşti

§  Brico Dépôt Pantelimon: Şoseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucureşti

§  Brico Dépôt Orhideea: Calea Giuleşti, nr. 1-3, sector 6, Bucureşti

§  Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucureşti-Piteşti, km 11-12, Bucureşti

§  Brico Dépôt Piteşti: DN 65 B, sat Geamăna, comuna Bradu

§  Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad

§  Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea

§  Brico Dépôt Braşov: Calea Bucureşti, nr. 109, Braşov

§  Brico Dépôt Ploieşti: Comuna Blejoi, km 6, Ploieşti

§  Brico Dépôt Brăila: Centru Comercial Brăila Mall, DN 21, comuna Vărsătura

§  Brico Dépôt Călăraşi: DN 21, nr. 3, Călăraşi

§  Brico Dépôt Constanţa: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanţa

§  Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Aluniş, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin

§  Brico Dépôt Focşani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focşani

§  Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, în incinta Iulius Mall

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.