Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL, a inaugurat pe 3 aprilie 2018 cel de-al 40-lea sau centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nomasvello Sibiu este situat central, pe Strada Calea Dumbravii, nr 35 si ofera servicii premium de ingrijire faciala si corporala, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt marca proprie No+Vello, de ultima generatie.

Toti clientii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de un rasfat dulce, de fotografii colorate la panoul cu flori si de oferte speciale, cu peste 50% discount la tratamentele Proskin de curatare a tenului.

Specialistii Nomasvello Sibiu pun la dispozitia clientilor servicii unisex de epilare definitiva cu lumina intens pulsata, rejuvenare faciala cu lumina intens pulsata si terapii de curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin. Mai mult, sibienii pot beneficia si de tratamente intensive pentru ten, in baza produselor profesionale No+Vello. Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, riduri, pete, sau cicatrici si urme de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello a dezvoltat un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand  40 de centre de infrumuseţare in doar 8 ani.  No+Vello este prezent in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Nomasvello Sibiu isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si de fidelizare, dar si cu abonamente personalizate, care ofera pana la 30% discount.  Toti clientii primesc la prima achizitie un card de fidelizare,  care permite efectuarea de tratamente gratuite. Mai mult, toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.

Frumusetea se ingrijeste!

Contact:

Program de lucru:

  • Luni – Vineri: 09:00 - 21:00
  • Sâmbătă: 8:00 - 16:00
  • Duminica: Închis

 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.