Aştepţi în fiecare an perioada de Black Friday pentru a te răsfăţa cu tot felul de produse aflate acum la ofertă specială? Include şi anul acesta SensoDays pe lista ta şi asta pentru că site-ul de Home & Deco îţi propune de Black Friday peste 100 de branduri internaţionale ale căror produse premium sunt la super preţuri, în perioada 15-17 noiembrie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonează-te din timp şi vezi înaintea tuturor oferta SensoDays de Black Friday!

Ca şi tine, mulţi alţi utilizatori aşteaptă cu nerăbdare startul, aşa că, pentru a fi înaintea tuturor, asigură-te că te abonezi din timp pentru a primi acces în avans. Doar astfel cresc şansele de a găsi produse inedite, originale, care se mulează cerinţelor tale şi care îţi vor transforma total casa.

SensoDays vine acum cu o ofertă şi mai generoasă, care include mii de produse din categorii diferite, toate având un singur numitor comun: calitatea.

SensoDays nu face niciodată rabat de la calitate, design inedit, ingeniozitate, dar şi practicabilitate, caracteristici pe care cu siguranţă ţi le doreşti şi tu. Vestea bună este că anul acesta, în oferta de Black Friday sunt incluse mult mai multe produse decât în anii precedenţi, ceea ce înseamnă că ai şi mai multe şanse de a achiziţiona piese cu adevărat spectaculoase.

Aşadar, fă o investiţie pe termen lung pentru casa ta şi pregăteşte-te pentru Black Friday-ul de la SensoDays care se anunţă cu mii de produse din categorii diverse, pentru fiecare cameră.

Dacă vrei să te pregăteşti din timp, accesează www.sensodays.ro încă de pe acum, vezi toate categoriile, gândeşte-te de ce anume ai nevoie sau ce ţi se pare interesant în cadrul produselor destinate atât pentru Baie şi Bucătărie (poţi alege între chiuvete, baterii de bucătărie, lavoare, sisteme de duş, căzi, gresie, faianţă, sticlărie, porţelanuri pentru servirea mesei etc.), cât şi pentru Living sau Dormitor (decoraţiuni premium, piese de mobilier cu un design original şi inedit, piese de iluminat al căror concept te va fascina, lenjerii şi prosoape de la cele mai bune branduri, lămpi catalitice şi uleiuri pentru parfumarea casei etc.).

În această promoţie, avem alături şi câţiva parteneri principali, aşa că asigură-te că ai trecut în revistă şi oferta lor: Geberit, Ideal Standard, Maison Berger si Tommy Hilfiger.

Startul listei de produse premium de 5 stele la preţ de 3 începe chiar acum: intri pe site, vezi toate categoriile, brandurile şi produsele SensoDays, îţi faci lista de preferate, te înscrii, verifici abonarea la newsletter şi ai acces în avans la oferta de Black Friday!

SensoDays.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de Home & Deco. Cu un portofoliu unic care include peste 100 dintre cele mai apreciate branduri internaţionale, SensoDays se afla astăzi în mai mult de 150.000 de case din România cu minim un produs. Promoţiile site-ului, inclusiv oferta specială de Black Friday, oferă posibilitatea cât mai multor români să se bucure de produse premium, de o calitate superioară, la un preţ accesibil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.