Fiind un producător cu o lungă tradiţie în ceea ce priveşte producţia vopselelor lavabile, Vitex a dezvoltat de-a lungul timpului unele dintre cele mai performante produse disponibile pe piaţa de profil. În urmă cu peste 55 de ani Vitex îşi începe activitatea în Grecia, fiind cea mai nouă ramură a grupului YANNIDIS fondat în 1932 ca firmă producătoare de izolaţii, hidroizolaţii, precum şi a uleiurilor minerale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sintagma „calitate fără compromisuri” devine de la bun început stindardul Vitex, toate produsele fiind dezvoltate conform acestui deziderat. Know-how-ul, urmărirea feedback-urilor primite de la clienţi, practicile responsabile în ceea ce priveşte mediul exterior fac din Vitex un formator de trend pe piaţa vopselelor.

Vopselele Vitex îndeplinesc cele mai exigente condiţii în ceea ce priveşte siguranţa consumatorului precum şi pe cea a mediului, pe toată durata ciclului de viaţă al produselor comercializate.

Brandul primeşte două premii în cadrul ceremoniei Premiilor pentru Sănătate şi Siguranţă din 2014 organizate de Boussias Communications şi Premiul I pentru "Dezvoltare Verde şi a Mediului", concurând cu cele mai importante mărci ale industriei greceşti în cadrul Premiilor ACCI 2013.

„Culoarea este o parte frumoasă a vieţii noastre!” spun cei de la Vitex la secţiunea „Combinatii” de pe vitex.ro. Cu un sistem ultramodern de pigmentare în nenumărate nuanţe şi combinaţii, putem spune că avem de unde alege culorile acelea speciale care ni se potrivesc.

Vopselele Vitex se pot pigmenta conform paletarelor:

-       ColorFull Collection – o gamă concepută de Vitex ce cuprinde o serie de colecţii: Classic, Neoclassic, Modern, Traditional, Trend, Kinder şi Art Deco; 

-       Global Collection – o gamă dezvoltată împreună cu cei de la Color Guild Colorists, un grup de experţi care încearcă să prezică şi să identifice tendinţele în ceea ce priveşte culorile înainte ca acestea să între efectiv pe piaţă;

-       NCS Collection - Natural Colour System folosit de nenumărate brand-uri la nivel mondial. O colecţie vastă, de la pasteluri până la culori foarte puternice;

-       RAL System;

Vopseaua Vitex Classic

Vopsea emulsionată vinilică de calitate superioară, pentru uz interior, pe bază de copolimeri PVA-VEOVA. Conferă o putere ridicată de acoperire şi rezistenţă excepţională la spălare frecventă şi la condiţiile atmosferice nefavorabile. Are proprietăţi de uniformizare foarte bune şi creează o suprafaţă plană netedă. Vopseaua emulsionată Vitex poate fi aplicată pe suprafeţe din orice material pregătite în mod corespunzător. Nu emană niciun miros în timpul aplicării deoarece nu conţine amoniac.

Vopseaua Vitex Satin Eco

Vopsea emulsie ecologică de lux cu proprietăţi antimicrobiene şi finisaj satinat pentru uz interior, certificată conform criteriilor Comitetului Uniunii Europene pentru Etichetarea Ecologică (CUEEE), conform standardului EN 71-3:2013 pentru migrarea metalelor uşoare din jucării şi materialele jucăriilor şi certificată de către Industrial Microbiological Services Ltd, companie înregistrată în Marea Britanie, în ceea ce priveşte efectul antimicrobian şi hipoalergenic conform ISO

22196:2007. Realmente nu are miros în timpul aplicării datorită faptului că nu conţine amoniac sau alte substanţe periculoase cum ar fi hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă, metale grele sau alchilfenotoxilaţi. Deţine proprietaţi excelente de nivelare şi produce o suprafaţă catifelată pe sufrafetele din ipsos, beton, rigips, etc. Asigură o nuanţă de alb de calitate superioară, putere mare de acoperire, rată de dispersie şi rezistenţă ridicată în cazul spălării frecvente (Clasa 1, EN 13300/ISO 11998), detergenţilor şi îngălbenirii datorate fumului.

Vopseaua Vitex Climate Neutral

Centrul de Sustenabilitate si Excelenta (CSE, www.cse-net.org), în colaborare cu VITEX a calculat emisiile de gaze cu efect de seră din ciclul de viaţă. Evaluarea (LCA) produsului (materii prime şi transportul acestora, de producţie şi ambalare a produsului final), bazată pe standarde internaţionale (GES Protocol Standard, ISO 14040) şi de compensare a emisiilor prin myclimate.Urmare a aceastei proceduri, produsul este certificat ca fiind neutru din punct de vedere climatic. Produsul este, de asemenea, certificat de către Consiliul grec pentru etichetare ecologică Awards (ASAOS) şi îndeplineşte criteriile Uniunii Europene

pentru etichetare ecologică (CEEUE). Este inodoră în timpul aplicării sale deoarece nu conţine amoniac sau alte substanţe periculoase, cum ar fi hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă, metale grele sau alkylphenolethoxylates. Vopseaua VITEX Climate Neutral ecologică păstreaza cele mai înalte standarde tehnice. Produsul oferă o mare putere de acoperire, o performanţă de neegalat, un alb excepţional, durabilitate pentru spălarea frecventă, rezistenţă la intemperii şi în acelaşi timp, o reducere la zero a emisiilor de gaze cu efect de seră. Acest produs poate fi aplicat pe suprafeţe pregătite corespunzător din orice material.

Mai multe informaţii despre întreaga gamă de vopsele lavabile comercializate de BAUPRO sunt disponibile aici.

BAUPRO, bine construit!

De 6 ani, BAUPRO vine în întâmpinarea clienţilor cu produse inovative pentru construcţii eficiente, durabile şi frumoase. De la vopsele lavabile, sisteme termoizolante pentru faţade la tencuieli mecanizate şi sisteme de gips-carton, BAUPRO oferă soluţii corecte de finisaje, cu livrare direct pe şantier.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.baupro.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.