Gresia şi faianţa rectificată sunt o opţiune mai modernă a acestora. Procesul constă în finisarea plăcilor ceramice prin tăierea marginilor plăcilor cu maşini speciale ce dispun de disc diamant. Rectificarea face parte din procesul de producţie care se realizează după ce s-au scos plăcile ceramice din cuptorul de coacere. Totuşi, acest proces complex are mai multe avantaje precum montajul fără rosturi şi înlăturarea conturului marginal al plăcii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adaugă un plus de eleganţă oricărei încăperi cu ajutorul plăcilor de gresie potrivite

Optează pentru bai moderne cu gresie si faianta rectificata! Aspectul deosebit şi elegant al acestor tipuri de gresie şi faianţă nu se compară cu nimic. Se pot amplasa în băile din casă, dintr-un spaţiu comercial, dintr-o instituţie publică, baruri, restaurante şi alte clădiri. Eleganţa acestora va face baia ca şi atracţie principală, unde clienţii vor mai dori cu siguranţă să frecventeze.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Modernismul a venit cu o serie de avantaje de care ne putem bucura. Cel inclus în faianţa şi gresia rectificată a devenit rapid unul dintre preferatele mariilor companii şi afaceriştilor. Băile ce au faianţă şi gresie de acest tip sunt privite ca un loc aparte şi nu ca o simplă baie. Pe site-ul gudart.ro vei putea vizualiza cât de minunat arată încăperile cu gresie şi faianţă rectificată, împreună cu preţul disponibil.

Procesul de rectificare constă în tăierea marginilor plăcii, astfel încât muchiile lor să formeze un unghi de 90 de grade. Acesta este necesar pentru a obţine un calibru fix şi pentru a elimina conturul marginal al plăcii. Rectificarea se utilizează în special la gresia porţelanată lucioasă şi se face odată cu levigarea.

La plăcile ceramice şi glazurate se face îndeosebi pentru cele care au suportul din pastă albă. Procedeul este unul scump, pentru că se realizează cu un consum energetic suplimentar. Chiar şi aşa, avantajele gresiei şi faianţei rectificate sunt montarea fără rosturi şi înlăturarea conturului marginal al plăcii. Un alt avantaj este design-ul deosebit şi fără cusur!

Plăcile de faianţă şi gresie rectificată nu trebuie amplasate doar în baie

Acestea se pot monta cu uşurinţă pe un hol, într-o cameră de aşteptare, într-o încăpere de legătură sau la intrarea în clădire. Sunt o idee excelentă pentru clădirile de birouri sau a celor de instituţii publice, fiind foarte elegante şi rafinate.

Montarea acestor plăci reprezintă o alegere deosebită şi pentru restaurante sau baruri. Aspectul lor poate oferi o notă foarte elegantă şi este foarte posibil ca numărul de clienţi să crească. Foarte multe persoane sunt atrase mai întâi de aspectul clădirii, apoi de produsele sau serviciile comercializate. Dacă vrei să faci parte din această categorie, cu siguranţă gresia şi faianţa rectificată sunt alegerea potrivită!

Gudart poate fi contactat prin intermediul numărului de telefon de pe site, prin adresa de e-mail office@gudart.ro sau poate fi vizitat la showroom-ul din Sectorul 3, Bucureşti, de pe strada Traian, nr. 98.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.