Pasionaţii de artă religioasă cel mai probabil au încercat să picteze pe sticlă şi să creeze astfel picturi ce reprezintă sfinţi şi scene biblice. O nouă versiune de pictură le este prezentată prin prezenţa picturii pe numere. Iar la Pictorul Fericit este uşor de găsit şi pe cele cu temă religioasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pictura pe numere - ce este, cum poate fi realizată

Reprezintă un mod mai uşor, plăcut şi interesant de a picta. Nu la liber, ci cu un mic ajutor, constând în ghidul numerelor. Pe pânza din bumbac sunt aşternute numere şi o schiţă a unui tablou. Pentru a duce la bun sfârşit totul şi a crea un tablou perfect pictorul amator va respecta simpla corespondenţă între numere şi culori.

O astfel de idee a prins foarte bine la public. Cu atât mai mult, cu cât există diversitate de picturi ce pot fi încercate, pentru toate preferinţele. Cel puţin când vorbim despre Pictorul Fericit vorbim despre sute de modele de astfel de picturi, pentru adulţi şi copii. Unele cu personaje, portrete, unele reproduceri după celebre picturi, unele cu natură, oraşe, flori, o categorie aparte este pentru copii. Un kit complet include setul de culori şi pensule necesare pentru a începe de îndată pictura.

Pictura pe numere cu temă religioasă

Nu există un profil anume a celor care preferă picturi pe numere religioase. Depinde foarte mult şi de gradul de dificultate al acestor picturi. Nu sunt atât de minuţios schiţate, nu foarte încărcate aşa cum este de regulă arta religioasă. Are mai degrabă în prim plan personajele biblice.

Cert este că în stocul celor de la Pictorul Fericit regăsim astfel de picturi ce reprezintă pe maică şi prunc. Sunt deosebite prin însăşi încărcătura pe care pictorul amator o va oferi acestei lucrări.

Satisfacţia de a crea cu efort propriu un tablou ce va urma să fie expus în casă nu se compară cu nimic. Şi negreşit aceasta va contribui la interesanta experienţă a picturii pe numere. Aceasta va deveni un unic episod în care vă veţi simţi pictori, creatori de frumos, deşi până acum nici nu va dădeaţi şanse să pictaţi ceva simplu.

Cât vă costă această experienţă

Din online puteţi achiziţiona o pictură pe numere. Cei de la Pictorul Fericit au un stoc generos de astfel de lucrări. Comenzile pot fi plasate online şi imediat după prima comandă plasată veţi primi şi discounturi ce se pot aplica pentru viitoare dăţi când veţi cumpăra de la ei.

Pictura pe numere va costă 150 de lei, 99 de lei pentru cele care nu au şasiu inclus şi 120 de lei în cazul celor pentru copii. Însă vă răsplătesc cu mult mai mult. Este până la urmă o experienţă care vă ajută să vă deconectaţi de la realitatea stresantă, un proiect de tip Do It Yourself ce merită încercat, cel puţin o dată.

Comandaţi online sau telefonic de la Pictorul Fericit.

Contact:

Str. Mărăşeşti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.