Sănătatea este cel mai de preţ bun pe care îl avem, de aceea sănătatea noastră şi a celor dragi ar trebui să ne preocupe constant, iar în acest scop trebuie să facem cele mai bune investiţii şi să alegem cele mai bune servicii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dar cum în România sistemul public de sănătate îşi arată limitele de multe ori, soluţia cea mai potrivită este o asigurare privată de sănătate, mai ales că o astfel de poliţă oferă posibilitatea tratării unor boli grave în clinici de top din străinătate.

Pornind de la doar 4 lei pe zi, Leader Team Broker vine cu oferte de asigurări private de sănătate dintre cele mai diverse, potrivite fiecărui client, indiferent de nevoile medicale pe care le are.

Datorită parteneriatelor solide încheiate de ani de zile cu cei mai importanţi asigurători de sănătate din România şi din străinătate (Allianz, Groupama, Asirom, Signal Iduna, Omniasig, Eurolife, April, Generali Health, Bupa, Cigna etc.), compania de brokeraj oferă produse de asigurare pentru sănătate cu acoperire completă, atât în România, cât şi în oricare ţară din străinătate.

Totodată, din primăvara anului 2019, Leader Team Broker a adus produsele AXA Global Healthcare - cel mai mare furnizor mondial de asigurări -, pe piaţa din România şi le-a integrat în portofoliul său de produse dedicate sănătăţii. Parteneriatul strategic dintre cele două companii presupune vânzarea de către brokerul local a poliţelor de sănătate cu acoperire internaţională emise de AXA – Global Healthcare către persoane fizice şi companii din România, poliţe care oferă cea mai bună acoperire pentru orice fel de tratament şi intervenţie chirurgicală de care clienţii au nevoie.

Asigurarea de sănătate poate acoperi până la 3 mil. euro/an pentru spitalizare

De o asigurare privată de sănătate poate beneficia orice persoană fizică din România, care poate alege un produs şi un plan tarifar potrivit nevoilor şi bugetului său. Pentru poliţele de sănătate, asigurătorul va aplica un filtru şi va evalua starea de sănătate a persoanei, iar în funcţie de acest criteriu asigurătorul poate prelua sau poate respinge clientul.

Pentru asigurările de sănătate emise de Leader Team, clienţii pot avea parte de consultaţii la medicul şi clinica pe care şi le doreşte, precum şi de investigaţii medicale, analize, spitalizare, tratament sau de servicii de psihologie la orice clinică autorizată din România şi din lume.

În funcţie de pachetul ales, asigurarea medicală privată are acoperire internaţională pentru cancer, boli cronice, operaţii pe inimă, servicii medicale psihiatrice, servicii dentare, acoperă costurile de spitalizare şi tratamentele în ambulatoriu şi monitorizarea sarcinii şi a naşterii. Totodată, asigurarea poate acoperi şi costurile medicale aferente îmbolnăvirii cu COVID-19.

Costurile pentru o asigurare privată de sănătate pot fi achitate lunar, trimestrial, semestrial sau anual, iar sumele achitate pot porni de la 4 lei pe zi,  ceea ce permite accesul oricui doreşte la o poliţă de sănătate. Suma maximă ce se poate deconta pentru serviciile medicale oferite depinde de fiecare asigurător şi de fiecare pachet în parte şi există planuri de asigurare care acoperă până la 3 milioane de euro pe an pentru spitalizare.

Prin intermediul unei asigurări private de sănătate oricine poate avea acces la tratamente, servicii şi investigaţii medicale şi spitalizare atât în România şi în oricare altă ţară din Europa, cât şi în SUA şi altă zone ale lumii. Aşadar, pentru protejarea sănătăţii - bunul cel mai de preţ pe care oricine îl deţine -, asigurarea privată este cea mai bună opţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.