În aceste zile, zile în care mai toţi românii privesc cu spaimă pandemia provocată de COVID-19, mediul online a crescut mai mult ca niciodată. Având în vedere recomandările autorităţilor, nimeni nu poate risca să se expună în locuri supraaglomerate pentru a face achiziţii diverse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magazinele online, indiferent de domeniul din care fac parte, se întrec acum în oferte. Totuşi, în această perioadă, de o mare susţinere are nevoie sistemul medical, iar AMEX-lab este un nume care a preluat cuvântul în acest sens. Este vorba despre un magazin online cu aparatură de laborator, consumabile, reactivi, sticlarie şi nu numai de înalta calitate, potrivite pentru laboratoarele de cercetare, dar şi pentru cele de studiu din învăţământ.

Comenzile online sunt mult mai sigure în această perioadă

Este de apreciat faptul că românii iau aminte la sfaturile medicilor, alegând să se autoizoleze. Pentru că AMEX-lab susţine acest demers, cel prin care se poate limita răspândirea virusului COVID-19, de curând şi-a lansat propria aplicaţie. Această conţine un catalog amplu de produse destinate folosirii în laboratoare, aceleaşi ca şi în cadrul magazinului online. Cei interesaţi o regăsesc aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emd.AmexLab.

Cu ce vine această aplicaţie în plus faţă de magazinul online? Vorbim în primul rând de o navigare mult mai facilă printre vitrinele virtuale. Totodată, produsele dorite sunt mult mai uşor de găsit şi de comandat. Reducerea extra de 2% face parte tot din pachetul de beneficii cu care experţii îi întâmpină pe cei interesaţi prin intermediul aplicaţiei, alături de transportul gratuit. La cerere, orice cumpărător poater solicita adăugarea în SEAP.

AMEX-lab.ro – un infinit de resurse în această perioadă problematică

După cum prea bine ştim cu toţii, sistemul medical din România a fost luat prin suprindere de această pandemie, răspândire a virusului ucigaş în rândul bătrânilor la nivel mondial. Autorităţile le recomandă atât cetăţenilor, cât şi personalului din laboratoare să respecte cu stricteţe normele de igienă proprie, dar şi a obiectelor cu care intră în contact, dezinfectându-le periodic.

În cazul accesoriilor de laborator şi al plasticelor, disponibile în cadrul magazinului online, dar şi în cadrul aplicaţiei, având în vedere că sunt marea majoritate dintre ele de unică folosinţă, stocul de care sistemul medical are nevoie acum este peste media cu care am fost obişnuiţi. Pentru a preveni răspândirea acestui virus, cadrele medicale, dar şi cei ce s-au alăturat acestei lupte, îşi pot face stocul necesar cu ajutorul experţilor de la Amex-lab.

Pentru a nu exista probleme de acces, aplicaţia dezvoltată de această echipă este disponibilă şi pe App Store. Cei interesaţi o regăsesc aici, descărcarea ei fiind gratuită: https://apps.apple.com/app/id1446577882.

Lista de avantaje cu care sunt întâmpinaţi cei care aleg să folosească această aplicaţie nu se opreşte aici. Fiecare utilizator al aplicaţiei va primi constant notificări cu privire la noile oferte, dar şi la noile produse adăugate în vitrinele virtuale sau readăugate în stoc.

Produsele disponibile în cadrul acestei aplicaţii sunt numeroase şi sunt destinate, după cum s-a mai spus, atât sistemului medical, cât şi a celui de cercetare la nivel profesionist sau amator. Pentru şi mai multe detalii, cei interesaţi pot accesa site-ul oficial amex-lab.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.