Cand vine vorba de accesorii, bijuteriile din pietre semipretioase reprezinta una dintre cele mai populare alegeri. Acestea au un aspect placut, pot fi asortate cu usurinta la diferite tinute, sunt multicolore si, in plus, sunt asociate cu o serie de efecte benefice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca iti doresti o astfel de bijuterie, care sa fie purtata zilnic, indiferent de evenimentul la care participi, alege bratari pietre semipretioase. Acestea sunt deosebit de elegante si se potrivesc atat cu o tinuta casual, cat si cu una eleganta. Conform magazinului online Ezera, majoritatea doamnelor prefera bratari din amazonit.

Ce este amazonitul?

Prezent in nuante de verde, albastru si turcoaz, amazonitul este un cristal care poate fi descoperit in Brazilia, Statele Unite, Rusia, Canada, India, Mozambic, Namibia si Austria. Denumirea acestei pietre semipretioase este inspirate de fluviul Amazon, care traverseaza America de Sud. Drept urmare, Amazonitul reflecta culorile luxuriante din padurile tropicale.

Istoria acestei pietre este bogata. De exemplu, amazonitul simboliza opulenta in Egiptul Antic, motiv pentru care mormintele regilor erau impodobite cu acest cristal. Inclusiv masca de aur a faraonului Tutankhamon contine ornamente de Amazonit, Lapislazuli si Carneol.

Reprezentantele sexului frumos care poarta bratari decorate cu amazonit ar trebui sa stie ca celebrele Amazoane au purtat aceste cristale cand s-au luptat cu armatele spaniole. Aceasta piatra era menita sa le inspire curajul si forta necesara pentru a izbandi in razboi.

De ce ar trebui sa porti bratari din amazonit?

Dincolo de faptul ca bratarile din Amazonit arata senzational si se potrivesc cu diferite tinute, acestea beneficiaza de puteri vindecatoare. Piatra respectiva este asociata atat cu chakra inimii (simbolizata de culoarea verde), cat si cu cea a gatului (culoarea albastra). Drept urmare, utilizarea cristalului Amazonit te ajuta, pe de o parte, sa iti echilibrezi sentimentele si, pe de alta parte, sa comunici mai bine.

Totodata, se spune ca amazonitul poate vindeca diferite afectiuni de ordin fizic. De exemplu, acesta contribuie la tratarea problemelor asociate cu maduva oaselor si a organelor interne, precum stomac, colon, rinichi, ficat si splina.

In acelasi timp, multe persoane poarta aceste bratari din pietre semipretioase datorita utilitatii sale impotriva undelor si microundelor asociate cu sursele electronice, precum telefoanele mobile si computerele.

Nu in ultimul rand, trebuie amintit faptul ca amazonitul este considerat „piatra sperantei”, motiv pentru care este ideal pentru cei care se confrunta cu momente dificile si au nevoie de o doza suplimentara de optimism.

Cine ar trebui sa poarte aceste bratari din pietre semipretioase?

Spre deosebire de alte cristale, amazonitul nu este asociat cu o anumita personalitate sau zodie. Fiind o piatra extrem de versatila, aceasta este potrivita pentru persoanele care vor sa vindece afectiunile fizice enumerate anterior, pentru cele care vor sa isi deschida inima ori pentru cele care au fost cucerite de frumusetea acestei pietre.

Totusi, se spune ca cei care apreciaza cel mai mult aceste bratari din pietre semipretioase sunt persoanele nascute in zodia Fecioara, Balanta sau Varsator. Din punct de vedere numerologic, acest cristal este asociat cu numarul 5.

Cu un aspect estetic atractiv si o istorie fascinanta, bijuteriile din Amazonit sunt potrivite pentru orice persoana. Acceseaza magazinul online ezera.ro si descopera catalogul de pandantive, ceasuri si bratari pietre semipretioase. Alege modul care rezoneaza cel mai bine cu tine si te vei bucura de nenumarate beneficii!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.