Allianz-Ţiriac Asigurări susţine eforturile de combatere a noului coronavirus, prin dotarea cu cinci aparate ATI în valoare de 80.000 de euro a spitalului modular - construit de asociaţia „Dăruieşte Viaţă” în curtea Spitalului Elias din Bucureşti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum şi a unor spitale din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Allianz-Ţiriac este unul dintre cei mai importanţi actori din piaţa de asigurări din România, una dintre primele linii de apărare împotriva riscurilor de orice natură, dar şi cea mai mare companie de asigurări de sănătate, astfel că înţelegem pe deplin impactul acestei pandemii şi implicaţiile asupra sănătăţii publice. Ne aflăm în mijlocul unei crize fără precedent şi avem nevoie de soluţii rapide pentru a salva cât mai multe vieţi. Ne-am alăturat luptei contracronometru împotriva noului coronavirus şi initiaţivei de a investi concret în dezvoltarea infrastructurii medicale prin dotarea cu cinci aparate ATI pentru a oferi o şansă în plus la viaţă pacienţilor aflaţi în stare gravă”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac.

Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” a început construcţia unui spital modular în curtea Spitalului Elias din Bucureşti, unde vor fi tratate cazurile grave de îmbolnăvire cu COVID-19. Spitalul va trata pacienţii cu COVID-19 în stare critică, obiectivul fiind izolarea acestora şi prevenirea transmiterii virusului altor pacienţi aflaţi în stare gravă şi trataţi în secţiile ATI ale spitalelor existente. Două dintre cele cinci aparate ATI vor fi direcţionate către spitalul modular, iar trei vor ajunge la spitale din ţară.

De asemenea, Allianz-Ţiriac va sprijini strângerea de fonduri într-un cont dedicat Dăruieşte Viaţă, invitându-şi angajaţii, colaboratorii şi partenerii să doneze şi să-i ajute astfel în lupta împotriva noului coronavirus pe super-eroii acestor zile: medicii şi personalul medical.

Prima donaţie în acest sens, în valoare de 5.000 de euro, a fost făcută deja de Allianz-Ţiriac Pensii Private. Sumele direcţionate voluntar în acest cont vor fi utilizate pentru achiziţia de echipamente medicale de protecţie pentru personalul medical din spitale de urgenţă din ţară.

“În aceste zile ne punem speranţa în profesionalismul medicilor. Dar pentru ca ei să-şi poată îndeplini misiunea au nevoie şi de ajutorul nostru. Orice gest de solidaritate contează şi are puterea de a face diferenţa”, a afirmat Virgil Ichim, CEO al Allianz-Ţiriac Pensii Private.

***

Despre Allianz-Ţiriac Asigurări

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări şi cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară şi de încrederea clienţilor de peste 25 de ani.

Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să îşi gestioneze neprevăzutul din viaţa lor şi să îi îndrumăm, astfel încât să-şi poată păstra şi îmbunătăţi calitatea vieţii, a comunităţilor din care fac parte sau a afacerii. Succesul Allianz-Ţiriac stă în echipa de peste 4.000 de profesionişti care se afla în spatele fiecărei reuşite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea şi încrederea sunt valorile care ne definesc.

Despre Allianz-Ţiriac Pensii Private

Allianz-Ţiriac Pensii Private este al doilea cel mai mare administator de pensii private din România. Cele două fonduri de pensii private ale Allianz-Ţiriac Pensii Private, AZT Viitorul Tău şi AZT Moderato, au împreună aproximativ 1,6 milioane de participanţi. Acţionarul Allianz-Ţiriac Pensii Private este Allianz-Ţiriac Asigurări.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: contact.presa@allianztiriac.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.