Daca pana acum ai ales lenjerii de pat pentru dormitorul tau in functie de culorile sau materialele preferate, a venit momentul sa iti schimbi perspectiva si sa te ghidezi dupa criteriul personalitatii. Poate ti se pare ciudat, insa acest criteriu de selectie te va ajuta la nivelul subconstientului sa dormi mai bine si sa te odihnesti pe masura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dormitorul este considerat un spatiu atat de intim, incat este foarte important sa te asiguri ca ai toate accesoriile pentru pat potrivite pentru odihna binemeritata. Acestea vor contribui la starea ta de spirit si la un somn cat mai placut.

Asadar, iata care sunt cele mai indicate lenjerii de pat de pe Patulmeu.ro in functie de tipul personalitatii!

Alb pentru firile conservatoare

Daca esti o persoana mai conservatoare si iti place sa fii inconjurat de piese de mobilier si elemente de decor care apartin stilului clasic, inseamna ca trebuie sa alegi lenjerii de pat albe, de tipul celor pe care le vezi in hoteluri.

Acestea iti vor oferi senzatia ca totul este impecabil si te vor face sa te simti ca si cum ai fi intr-un muzeu in care totul pare de neatins. Mai mult, lenjeriile iti vor oferi confortul psihic de care ai nevoie de fiecare data cand te odihnesti.

Imprimeuri florale pentru firile romantice

Persoanele romantice si visatoare isi gasesc confortul in lenjerii de pat cu imprimeuri florale in nuante fie puternice, fie pastelate. Spre exemplu, ai putea alege culori precum roz, lavanda, piersica, lamaie sau nuante de fucsia, verde menta sau turcoaz, cu diverse imprimeuri florale mai mici sau mai mari, care te vor cuceri inca de la prima utilizare.

In acest decor inflorat, de primavara, te vei simti nu doar confortabil, ci si incarcat cu energie pozitiva si multa culoare. Aminteste-ti ca dormitorul trebuie sa fie oaza ta de relaxare si, totodata, un loc in care iti gasesti inspiratia pentru ziua de maine.

Animal print si imprimeuri abstracte pentru firile excentrice

Sa fii nonconformist nu este un lucru rau, ci dimpotriva, te ajuta sa iti dai seama cat de bine te poti simti in elementul tau, cand esti inconjurat de lucrurile care iti plac cu adevarat. Daca decorul dormitorului tau este desprins din filme, iar peretii sunt vopsiti in nuante puternice, mizeaza pe lenjerii de pat cat mai atragatoare vizual, care sa se potriveasca perfect.

Poti alege modele cu animal print, imprimeuri abstracte, forme geometrice sau orice altceva tematic, care ti se pare ca ar atrage si ar transforma patul in elementul central al camerei. In acest cadru excentric, te vei simti inteles si, mai mult decat atat, te vei putea odihni in stilul tau, exact asa cum iti place.

Dupa cum vezi, nimeni in afara de propriile tale gusturi nu mai conteaza atunci cand vine vorba de alegerea accesoriilor pentru pat care te fac sa te simti bine. Gandeste-te ca dormitorul este spatiul privat in care ai libertatea sa fii cine vrei tu, fara constrangeri si fara prejudecati, tocmai de aceea ar trebui sa il amenajezi in asa fel incat sa vorbeasca de la sine despre felul tau de a fi! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.