In timp ce tendintele in materie de incaltaminte sunt intr-o continua schimbare, popularitatea cizmelor lungi a rezistat in timp. Pana la urma, este usor de inteles si de ce. Aceste cizme dama piele sunt clasice si au, cu siguranta, un rol important in garderoba tuturor femeilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu doar ca ofera caldura in lunile reci, dar incaltarile de acest tip sunt, de asemenea, si extrem de versatile. Perfecte pentru munca, iesirile de weekend si nu numai, cizmele pana la genunchi pot arata fantastic cu o varietate de tinute. Tot ce trebuie sa stii este cum sa le combini in tinute, pentru a obtine un look perfect.

Cizme de dama din piele cu blugi

Ce poate fi mai simplu decat sa gandesti rapid o tinuta compusa din blugii tai preferati si o pereche de cizme? Intrucat sunt atat de usor de asortat, poti combina cizmele cu orice stil de jeans, indiferent de zona in care vrei sa aduci tinuta. Pentru a crea un look cat mai curat, opteaza pentru o pereche de jeansi skinny.

Cu cat pantalonii alesi sunt mai largi, cu atat iti vei acoperi mai mult silueta si nu vei reusi sa o conturezi asa cum iti doresti. Pentru a alungi silueta, incearca sa introduci marginea camasii sau a bluzei in partea din fata a jeansului, astfel incat sa eviti sa te pierzi in prea multe materiale.

Cizme cu rochii

Asocierea unei perechi de cizme de dama din piele cu o rochie poate rezulta intr-o tinuta extrem de feminina. Cand te simti intr-un impas stilistic, poti oricand sa combini rapid aceste doua elemente si vei arata la fel de sofisticat ca atunci cand iti dai mai mult interesul.

Pentru o tinuta moderna si seducatoare, incearca o rochie scurta, o pereche de cizme elegante si un palton larg. Gama variata de modele de cizme dama piele iti permite sa-ti spui cuvantul in fiecare tinuta, indiferent de stilul pe care vrei sa il abordezi, de la o zi la alta.

Cizme combinate cu fuste

Diferitele lungimi ale fustelor fac din gandirea tinutelor o activitate distractiva. Din nou, pentru un look indraznet, abordeaza o fusta mini, prin care sa se vada o parte a pielii sau mergi pe varianta unor fuste mulate, din material mai gros pentru un look de toamna superb.

Nu conteaza ce lungime alegi, pentru ca cizmele functioneaza la fel de bine si cu o fusta maxi, daca stii sa le asociezi. In cazul in care vrei sa iesi din banal, de ce sa nu incerci o fusta de piele, in tendinte, combinata cu o pereche de cizme negre din magazinul online Capricia?

Cizme de dama din piele si colanti

Atunci cand sunt alesi si purtati corect, colantii pot fi un mare plus pentru garderoba ta. Fara doar si poate, poti sa fii bine imbracata chiar si atunci cand vrei sa te simti confortabil cu ceea ce porti. In loc sa optezi pentru clasicii colanti negri, incearca niste colanti crem cu o pereche maro de cizme si cu un pulover lung si tricotat, de culoare gri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.