Cele care se pregătesc să devină mămici sunt copleşite de stocul imens de produse pentru cei mici aflate în comerţ. La o simplă căutare, află despre suzete, hăinuţe, diverse reţete pe care le pot încerca atunci când vine vorba de perioada diversificării şi multe altele. Dacă te afli şi tu pe lista acelor mămici care abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu puiul lor, atunci trebuie să afli despre magazinul Little Prints şi despre gama lor variată de produse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se poate sau nu să fi auzit de suzetele Bibs de la Little Prints, acestea au fost lăudate şi apreciate de multe mămici din întreaga lume. Datorită formei lor care imită sânul mamei, aceste suzete sunt preferate datorită materialelor de bună calitate din care sunt realizate.

Suzete în nuanţe diverse pentru bebeluşii veseli

Little Prints este un magazin online care are un stoc variat de produse dedicate celor mici. Haine, jucării, seturi pentru diversificare însoţite de pahare care contribuie la dezvoltarea abilităţilor cognitive, biberoane sau lanţuri pentru suzete care împiedică pierderea acestora şi aşa mai departe. Aceste produse se găsesc la preţuri care variază în funcţie de dotări sau accesorii.

Suzetele Bibs sunt disponibile în 3 dimensiuni: 0-6 luni, 6-18 luni sau 18+ şi pot fi adaptate în fiecare perioadă de creştere a bebeluşului. Materialul acestora constă într-un latex care este 100% natural, un material moale şi flexibil de culoare mierii. Forma este una predispusă spre exterior, astfel încât suzeta să atingă cât mai puţin pielea pentru a nu se crea iritaţii în jurul gurii. Tetina suzetei permite fluxul de aer, fiind echipată cu un orificiu special de aerisire.

Aceste suzete sunt unele moderne, de obicei se găsesc în diverse culori care tind să se completeze  perfect cu hainele celor mici. Dacă vrei ca cel mic să fie stylish şi să aibă parte şi de o suzetă pe măsură, atunci ştii de unde să le cumperi. Poţi intra pe site-ul Little Prints şi să vezi acolo mai multe opţiuni. Sunt disponibile şi acele suzete care strălucesc în întuneric, pentru a fi găsite atunci când este seară şi cel mic doarme.

Comandă online din cadrul magazinului online, primeşti produsele în scurt timp

Aşteptarea noului membru al familiei vine la pachet cu emoţii şi cu diferite stări atât din partea mamei, dar şi din partea tatălui. Amândoi părinţi aşteaptă să îşi cunoască copilul şi fac tot posibilul ca acesta să aibă parte de tot ce e bun din primele clipe de viaţă. Ei bine, magazinul Little Prints este la un click distanţă pentru ca aceştia să se pregătească aşa cum trebuie pentru venirea noului membru pe lume.

Poţi plasa comanda cu toate produsele dorite simplu şi rapid din pagina oficială a magazinului. Nu rata ofertele preţ pe care le găseşti în categoria Noutăţi. Acestea te ajută să economiseşti şi să ai parte în acelaşi timp de eficienţă şi de calitate. Contează pe magazinul Little Prints pentru produse premium! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.