Bucureşti, 30 mai 2017. Kingfisher anunţă astăzi că Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România. Adela îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcţia de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adela este în prezent Director Financiar în cadrul Brico Depôt România şi s-a alăturat companiei în 2015, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deţinut funcţii la United Technology Corporation Paris şi PwC România.

De origine română, Adela are o bună înţelegere a nevoilor şi aspiraţiilor clienţilor la nivel local. Ea va prelua noua funcţie începând cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani şi a deţinut funcţii de conducere în departamentele financiare şi operaţiuni din Franţa, Marea Britanie şi România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franţa, Director Financiar al B&Q şi, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

"Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România şi sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania împreună cu echipa excelentă pe care o avem aici, ” a declarat Christian Mazauric.

Adela Smeu: "Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piaţa din România şi ne dorim să fim şi mai aproape de clienţi pentru a le oferi constant cele mai bune soluţii pentru amenajarea şi renovarea locuinţei".

***

Despre Brico Dépôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grup de retail home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 ţări din Europa. Pentru mai multe informaţii: https://www.kingfisher.com/, https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Depôt România

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.