PariuriX.com este unul dintre cele mai importante site-uri pe care poţi găsi pronosticuri sportive gratis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acestea sunt fie jucate la cele mai bune cote din Superbet ofertă sau din ofertele altor site-uri partenere. Pentru a avea acces la predicţii şi la analizeze meciurilor, trebuie doar să te înregistrezi pe platformă.

Printre tipsterii PariuriX se numără Grigore Cartianu (jurnalist), Ionuţ Angheluţă şi Dan Ştefănescu (comentatori Digi), Ioan Viorel (comentator Eurosport), Marius Huţu (expert recunoscut în handbal) şi Florin Caramavrov (fost redactor-şef adjunct la Prosport).

Performanţa fiecărui membru al colectivului de tipsteri este la vedere, putând fi vizualizată printr-un simplu click pe nume. De asemenea, pe site-ul comunităţii pariorilor online din România există o secţiune specială cu clasamente pe fiecare lună. Pentru fiecare tipster există opţiunea „Abonează-te”.

În afară de ponturile individuale date de fiecare membru al echipei, PariuriX mai are câteva proiecte importate şi foarte utile pentru pariori:

·        Cota 2.00 – în fiecare zi este propus un bilet cu cota finală aproximativă 2.00, format din 1-3 selecţii;

·        Pontul zilei – este oferit zilnic câte un pont single, în care colectivul are cea mai mare încredere;

·        Biletul zilei – conţine de obicei 2-3 pronosticuri, despre care colectivul crede că au cele mai mari şanse de succes.

Potrivit profitului mediu obţinut în lunile martie, aprilie şi mai, iată care au fost cei mai de succes tipsteri PariuriX în această primăvară:

Tudor Cosma (profit mediu de 52,96 de unităţi) activează în domeniul pariurilor de peste zece ani, iar de peste 4 ani este parior profesionist, lucrând pentru clienţi internaţionali. Este specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care îl urmăreşte cu regularitate. În acelaşi timp, este interesat şi de snooker şi de ciclism.

Cea mai prolifică lună fost aprilie, în care a obţinut un profit de 100,4 unităţi, din 38 de pariuri câştigate, 16 pierdute şi unul anulat. Miza medie a fost 8 unităţi, iar cota medie a fost 1.81.

Gabriel Morariu (profit mediu de 25,99 unităţi) este reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul emisiunii săptămânale de tenis „Aşii Tenisului". Lucrează în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea sa s-a concentrat exclusiv pe tenis. Îi plac şi sporturile de echipă, urmărind cu interes fotbalul şi hocheiul.

Cea mai bună lună din această primăvară a fost aprilie, la finalul căreia a terminat pe primul loc în clasamentul tipsterilor, cu un profit de 75,53 de unităţi, din 31 de ponturi corecte, 11 pierdute şi unul anulat. Miza medie a fost de 8,52 unităţi, iar cota medie a fost de 1.64.

Ionuţ Angheluţă (profit mediu de 14,6 unităţi) este comentator de fotbal şi tenis la Digisport încă din 2009, de la înfiinţarea postului. A practicat fotbalul timp de 20 de ani, trecând prin toate eşaloanele, până la nivelul Ligii 1. A intrat în presă în 2006, la Prosport, apoi a făcut trecerea în televiziune la Telesport şi GSP TV. Îi plac sporturile de echipă, dar urmăreşte cu interes aproape orice competiţie majoră, din orice domeniu sportiv.

Luna de vârf, din punctul de vedere al profitului obţinut, a fost martie, când a avut un plus de 58 de unităţi, din 22 de ponturi corecte, 13 pierdute şi 5 anulate. Se remarcă prin nivelul ridicat al mizei medii, de 9,77 unităţi. Cota medie a fost de 1.80.

Un alt tipster care a obţinut un profit de peste 50 de unităţi într-una dintre lunile de primăvară a fost Florin Caramavrov, care este jurnalist de sport din 1993, lucrând de-a lungul timpului la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor şi Prosport, unde a urcat pe linia ierarhică până în poziţia de redactor-şef adjunct. În martie, el a avut un profit de 50,79 unităţi, din 22 de pronosticuri corecte, 13 greşite şi 4 anulate. Miza medie a fost de 7,06 unităţi, iar cota medie de 1.88.

Toate statisticile se ţin automat şi nu pot fi editate de către tipsteri, aşadar bilanţurile sunt 100% corecte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.