ABD Computer, una din cele mai cunoscute companii specializate in comercializarea produselor IT refurbished si second hand, implineste 20 de ani de activitate pe piata locala si estimeaza o crestere de 40% a cifrei de afaceri pentru 2016. In acest an, compania planifica diversificarea gamei de produse comercializate prin importul de calculatoare renew, laptopuri renew si electrocasnice renew, dar si participarea activa in programe precum EURO 200.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clientii ABD Computer au posibilitatea de a alege dintr-un stoc de peste 9000 de produse aflate in stoc, numar ce va creste pana la finalul acestui an. Diversificarea portofoliului cu produse electrocasnice si renew va deschide petru ABD Computer noi oportunitati de crestere pe piata din Romania. Produsele de tip renew constau din produse resigilate de producatori. Acestea vin cu specificatii extrem de atractive si prezinta un grad foarte mic de depreciere, punand bazele unor oferte extrem de atractive pentru produse de calitate superioara. Decizia de extindere pe acest segment a fost bazata pe cererile din partea clientilor existenti. 

ABD Computer a mentinut in ultimii 20 de ani un ritm sustinut de crestere prin vanzari business to business si end user cu un portofoliu de produse bazat pe Second Hand.  Prin diversificarea categoriilor de produse, lansarea unor oferte extrem de competitive si prin eforturile constante de extindere a bazei de date si de fidelizare a clientilor, dar si prin participarea la programe de tipul EURO 200, ABD Computer estimeaza sustinerea acestui ritm rapid de crestere si in 2016. Compania este importator direct si distribuitor a peste 30 de branduri si ofera servicii premium de suport atat companiilor cat si segmentului end-user, segment care aduce peste 50% din volumul anual de vanzari.

Programul EURO 200 de stimularea a achizitionarii de calculatoare a fost inca din 2004, de la lansarea acestuia, o parte importanta din activitatea ABD Computer, iar compania va fi implicata si in editia din acest an oferind o gama variata de laptop-uri si desktop-uri de foarte buna calitate. Sistemele oferite vin insotite de o garantie de 5 ani si de cadouri si bonusuri atractive.

Programul Euro 200 este un program destinat elevilor si studentilor ce fac parte din familii cu un venit de maxim 150 de lei pe membru de familie, pentru a facilita achizitia de calculatoare conform HG 1294/2004. Beneficiarii acestui program se pot adresa companiei ABD Computer pentru a valorifica aceasta oportunitate, alegand din produsele selectate pentru acest program.

ABDcomputer.ro este unul din cele mai mari magazine online de produse refurbished, second hand si renew, oferind livrare rapida in maxim 24 de ore, garantie de retur in 90 de zile, programe de loialitate si preturi extrem de competitive.  Ridicarea produselor se poate face si din showroom-ul ABD Computer din Strada Sergent Constantin Ghercu nr. 14, Bucuresti.

S.C. All Birotic Devices S.R.L .

Date de contact: Irina Grigorescu

Telefon 0311309440

e-mail:contact@abdcomputer.ro

www.abdcomputer.ro

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.