În contextul în care Cupa Mondială din Qatar este foarte aproape de start, agenţia de pariuri online Unibet a lansat o campanie promoţională la care orice client - nou sau existent - poate participa în mod gratuit. Mecanismul este foarte simplu, fără tragere la sorţi. Pe scurt, dacă îndeplineşti condiţiile promoţiei, câştigi premiul de 500.000 RON sau cel puţin o parte din acest premiu, dacă există mai mulţi câştigători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a spori nivelul distracţiei, Unibet propune un pariu răsturnat, cu şanse şi mai mari de câştig. În noua promoţie Unibet, trebuie să completezi un cupon cu predicţii 1x2 greşite pentru meciurile din grupele CM 2022. Este necesar ca toate pronosticurile să fie eronate şi eşti declarat în mod garantat câştigător!

Practic, dacă eşti de părere că o echipă va câştiga, trebuie să bifezi victoria adversarei sau rezultat de egalitate. Dacă pronosticul tău este greşit, atunci acesta va fi validat drept eligibil pentru câştig în promoţia CM 2022 la Unibet.

Oricine poate câştiga la campania Unibet, chiar şi fără cunoştinţe despre fotbal

Nu contează dacă te pricepi sau nu la fotbal, de această dată intuiţia greşită este practic răsplătită. Trebuie doar să greşeşti toate aceste predicţii Rezultat Final şi ajungi la premiul de 500.000 RON. Dacă există mai mulţi jucători care indică eronat toate pronosticurile, aceştia împart marele premiu cash din campania Unibet pentru Cupa Mondială 2022.

De asemenea, dacă vei completa pronosticurile pentru toate meciurile din grupele CM 2022, ai din partea Unibet un pariu de 22 RON, pe care îl vei putea utiliza cu funcţia Creare Pariu. Pariul fără costuri va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 şi va fi valabil 7 zile de la creditare. Distracţia este asigurată în promoţia Unibet, fără costuri, fără riscuri pentru participanţi.

Termenul limită pentru a participa la competiţie şi pentru a completa cuponul este 20 noiembrie, ora 18.00, ora României, iar detalii complete şi regulamentul campaniei pot fi accesate pe www.unibet.ro - acolo unde te poţi înscrie în campanie. Fiecare deţinător de cont Unibet poate participa o singură dată la campanie, deci fiecare are o şansă de câştig.

Cupa Mondală Qatar 2022 în oferta de pariuri online Unibet

Cupa Mondială din Qatar este în prim-plan la Unibet în această perioadă. Agenţia de pariuri online, parte a operatorului internaţional de top Kindred Group, prezentă în România cu licenţă locală pe 10 ani acordată de ONJN, a pregătit pentru pasionaţii de pariuri o ofertă consistentă pentru fiecare meci de la CM 2022.

Astfel, se pot înregistra deja pariuri online, inclusiv utilizând aplicaţia de mobil, simplu şi rapid de folosit. Unibet propune numeroase variante de pariere şi promite cote avantajoase antepost, pre-meci şi live. Funcţii precum Cash Out sau Combo Booster pot creşte randamentul pariurilor, aducând un plus de divertisment pentru utilizatori.

Când se joacă turneul final CM 2022?

Programată la fiecare 4 ani, Cupa Mondială aduce în centrul atenţiei cele mai bune reprezentative naţionale ale fotbalului din întreaga lume. Turneul final din Qatar este programat în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie 2022 şi se anunţă unul cu multe superlative în materie de organizare.

Românii pot urmări la TV toate partidele de la CM 2022, pe canalele publice de televiziune TVR 1 şi TVR 2. Situat la 20 de kilometri de capitala Doha, Lusail Stadium este stadionul care va găzdui finala CM 2022 din Qatar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.