Cu totii iubim brandurile de top si dorim sa purtam haine si accesorii de renume, ne dorim sa purtam logourile recomandate de persoane publice internationale, insa nu intotdeauna ne si permitem aceste investitii. Din fericire, exista si firme cu renume mondial, insa cu preturi accesibile pentru persoanele cu venituri medii. Un astfel de brand este binecunoscutul Guess, care ne bucura simturile de mai bine de 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un prim motiv pentru care iubim Guess este multitudinea de produse oferite. De la colectii de lenjerie intima, genti si incaltaminte, haine extravagante, pana la ceasuri demana, in magazinele Guess gasim orice ne dorim. Trebuie doar sa ne facem curaj sa intram sau, si mai usor, sa accesam online magazinele autorizate, si cu siguranta vom achizitiona cel putin un produs.

Al doilea motiv pentru care iubim Guess, sunt preturile accesibile. Chiar daca nu fac parte din cele mai ieftine produse de pe piata, raportul pret-calitate este unul corect, iar achizitionarea unui produs de la aceasta marca ne face sa ne simtim speciali. Astfel, putem achizitiona, de exemplu, un ceas barbatesc din cea mai noua colectie, la preturi de sub 1000 de lei. Avand in vedere ca vom purta la mana un brand cunoscut, iar produsul va fi unul longeviv, calitativ, investitia se merita. Plus ca, daca urmarim ofertele de sezon, aceste preturi se pot chiar injumatati!

Al treilea motiv pentru care Guess este firma noastra preferata, este aerul american pe care ni-l aduc produsele de la ei. Firma este originara din Los Angeles, California, iar colectiile sunt, bineinteles, create acolo. Astfel noi putem atinge o parte din visul american, purtand ceasuri Guess, tricouri sau gentile deosebite.

Pentru achizitia de produse ale acestui brand, recomandam intotdeauna alegerea magazinelor de specialitate din marile centre comerciale sau, online, de la vanzatori autorizati, pentru siguranta unor produse originale, ce beneficiaza si de garantia producatorului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.