Brandurile de top de pe SensoDays au fost prezente şi anul acesta cu cele mai recente colecţii la târgurile din domeniu. Accesul la aceste evenimente este încă o dovadă a calităţii unor branduri disponibile la noi prin intermediul SensoDays, site-ul numărul unu în Home Décor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISH Fair şi Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano s-au axat pe sustenabilitate şi design ecologic

Atât Frankfurt ISH Fair, cât şi Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano sunt două evenimente de referinţă în domeniul tehnologiei şi designului interior pentru o casă modernă şi funcţională.

Frankfurt ISH Fair a avut ca motto “Soluţii pentru un viitor sustenabil”. Târgul s-a concentrat pe designul modern al băii şi pe tehnologia durabilă în utilizarea apei ca resursă deosebit de importantă.

Ediţia 2023 a Salonului Internaţional de Mobilă de la Milano a inclus aproape 2000 de expozanţi. Principalele coordonate ale evenimentului au fost designul ecologic şi mobilierul de exterior.

Liderii europeni în domeniul produselor sanitare Geberit, Hansgrohe, Duravit, Globo, Radaway, Villeroy&Boch, parte a ISH Fair 2023, sunt şi pe SensoDays

Ca de fiecare dată, SensoDays este prezent la aceste evenimente internaţionale cu branduri de top, ale căror colecţii de ultimă oră sunt accesibile şi românilor.

Geberit este un brand de nivel mondial, specializat în tehnologie sanitară care oferă produse ca rezervoare şi vase wc încastrate, rigole şi accesorii, alături de o gamă complexă de caremică sanitară şi mobilier pentru baie.

Hansgrohe, o companie de tradiţie şi campioni ai inovaţiei mondiale în domeniul duşurilor şi bateriilor de baie şi bucătărie, a prezentat noile produse în premieră, ceramica şi mobilierul de baie, care vor fi disponibilie şi la SensoDays în curând.

Duravit vine cu un portofoliu din care fac parte vase wc, lavoare, dar şi produse de mobilier baie.

Kartell şi Gama sunt cele două branduri din portofoliul SensoDays care au participat la Salonul de Mobilă Milano 2023

Cu o istorie de peste 70 de ani în domeniu, Kartell  pune mare preţ pe sustenabilitate, folosind atât materiale reciclate, cât şi tehnologii mai noi, cum ar fi Artificial Intelligence sau artă digitală. Pe SensoDays găsiţi colecţiile Kartell de scaune şi măsuţe, dar şi produse de iluminat mobilier.

Gamma Arrendamenti este o companie care creează canapele "made in Italy", o companie  care nu uită de tradiţie, dar pune accent şi pe inovaţie. Pe SensoDays, Gamma Arredamenti vine cu un portofoliu vast de obiecte de mobilier, dar şi de iluminat mobilier.

Noutăţile brandurilor de renume pot fi comandate pe SensoDays

Companiile şi-au expus noutăţile la târgurile din domeniu, iar pasul următor este rezervat cumpărătorilor din întreaga lume. În România, cei interesaţi de mobilă şi ultimele tendinţe, pot comanda de pe SensoDays noutăţile prezentate la cele două târguri internaţionale de la Frankfurt şi Milano.

SensoDays are cea mai mare şi variată ofertă de produse premium, parte a unor branduri internaţionale, recunoscute peste tot în lume. Astăzi, SensoDays este prezent cu cel puţin un produs în aproximativ 300.000 de case ale românilor. Atenţia pentru calitate şi lux, dar şi sustenabilitate şi inovaţie sunt doar câteva dintre coordonatele care i-au fidelizat clienţii, atrăgând totodată periodic cumpărători noi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.