DIGI a pregătit 3 zile de oferte atractive pentru cea mai vânată campanie comercială a anului, „Black Friday”, dedicată persoanelor fizice, disponibilă atât pentru abonaţii noi, cât şi pentru cei existenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 9 noiembrie, de la ora 20:00, cei care doresc să profite de cea mai avantajoasă promoţie, sunt aşteptaţi pe site-ul DIGI.ro pentru a se bucura de 50% discount din valoarea abonamentului, în primele 12 luni, indiferent de serviciul contractat. Utilizatorii serviciilor de telecomunicaţii care aleg să se prezinte într-unul dintre magazinele DIGI pot opta pentru beneficiile ofertei începând de vineri, 10 noiembrie, elementul de noutate fiind că toate magazinele cu program normal vor fi deschise şi sâmbătă, 11 noiembrie, până la ora 14:00. Punctele de prezenţă DIGI aflate în centrele comerciale vor funcţiona după programul obişnuit de lucru din weekend.

     În perioada 9 - 12 noiembrie 2023, clienţii care contractează, respectiv îşi portează unul sau mai multe numere de telefon în reţeaua mobilă DIGI, sunt răsplătiţi cu o reducere de 50% din valoarea lunară a serviciului, pentru 12 luni consecutive. Abonamentul Nelimitat, care asigură utilizatorilor date mobile şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI şi 3.000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, va avea, după aplicarea discountului, preţul special de 2,5 euro/lună, pentru un an întreg*.

În acelaşi timp, pentru pachetele de internet fix, televiziune digitală sau analogică, clienţii vor plăti, în primele 12 luni, jumătate din valoarea lunară a serviciilor, dacă se abonează pe durata campaniei. Astfel, pentru serviciul de internet Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclusă), respectiv 20 lei (TVA inclusă) pentru Fiberlink 1000 Mbps, iar pentru pachetul de televiziune digitală şi analogică, utilizatorii se vor bucura de tarife lunare cuprinse între 13 lei şi 15 lei (TVA inclusă).

Promoţia de 50%, timp de un an, se aplică tuturor contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, la suplimentarea cu unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, la trecerea la un pachet superior sau activarea unei extraopţiuni.

Campania se încheie în data de 12 noiembrie, ora 23:59. Mai multe detalii despre oferta de Black Friday sunt disponibile aici.

*Reducerea se cumulează cu telefoanele care vor fi achiziţionate în 12 rate, dar nu este disponibilă în cazul celor cumpărate în 24 de rate sau altor oferte în curs.

               Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.