Platforma online de food delivery EuCeMananc anunţă cooptarea eMAG, liderul ecommerce în regiune, în acţionariatul companiei, cu scopul de a accelera dezvoltarea business-ului prin creşterea numărului de restaurante aflate pe platformă şi astfel a varietăţii de mâncare care ajunge la clienţii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma tranzacţiei prin care eMAG va deţine 54% din acţiuni, EuCeMananc va deveni o oportunitate de dezvoltare atât pentru restaurantele mari, cât şi pentru cele mici. De asemenea, clienţii platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapidă bazate pe tehnologia dezvoltată de eMAG şi de o experienţă îmbunătăţită de navigare şi cumpărare.

Platforma EuCeMananc este un business autohton lansat în 2014, la Timişoara, iar acum este prezentă în 18 oraşe din ţară, având în plan dezvoltarea la nivel naţional şi, ulterior, pe alte pieţe. Antreprenorii care au fondat compania şi care vor conduce dezvoltarea sunt Alin Şerban, CEO, Mihai Brenda, COO şi Laurenţiu Duţă, CTO, creatorul platformei.

“Investiţia cea mai importantă a fost timpul nostru. Dintr-o pasiune pentru ceea ce făceam, multă muncă şi timp investit într-un proiect, am ajuns să avem un business care, în momentul de faţă, este lider pe piaţa din Timişoara şi în vestul ţării. Ne bucură acest parteneriat strategic care ne va ajuta să creştem business-ul într-un ritm mai accelerat şi să ne urmăm planurile începute în urmă cu mulţi ani. Este o piaţă foarte competitivă, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de food delivery din România. Prin investiţia eMAG, obţinem şi o recunoaştere a muncii echipei şi partenerilor EuCeMananc de până acum”, a spus Alin Şerban, CEO EuCeMananc.

“Combinând entuziasmul şi experienţa antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienţi: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să comande mâncare online, iar noi vrem să ajutăm EuCeMananc să devină lider calitativ pe acest segment”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

 

###

Despre EuCeMananc

Companie românească fondată în 2014 în Timişoara, EuCeMananc este fondată de un grup de antreprenori în urmă cu cinci ani şi este, în prezent, lider pe piaţa de food ordering din vestul ţării. Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi. Pentru că tehnologia schimbă lumea şi felul în care trăim şi mâncăm, serviciul EuCeMananc a fost gândit pentru cei care vor mai mult timp pentru ei, pentru seri cu prietenii şi weekend-uri cu familia, pentru prânzuri delicioase cu colegii de birou şi deserturi savurate împreună cu cei dragi.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.