Altex România continuă să dezvolte reţeaua sa naţională de magazine şi inaugurează un nou magazin în oraşul Piteşti, judeţul Argeş. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 25 aprilie oferă o gamă variată de produse electro-IT şi categorii complementare, pe o suprafaţă comercială de peste 1.300 mp. În perioada 25 aprilie – 1 mai, clienţii vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul noului magazin Altex din Piteşti Argeş Mall.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Extinderea lanţului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienţilor acces rapid şi uşor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preţ, dar şi la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferenţa, livrare în doi oameni, click & collect, rezervă în magazin.

"Într-un mediu caracterizat de schimbări continue, ne bucurăm să vă anunţăm că deschidem un nou magazin Altex în Piteşti. Ne propunem să transformăm experienţa comunităţii locale, oferind tehnologie de ultimă generaţie la preţuri extrem de competitive. Ne asumăm angajamentul de a aduce cele mai noi produse şi soluţii pentru a răspunde nevoilor şi aşteptărilor clienţilor noştri." a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Magazinul situat pe Str. Tudor Vladimirescu, nr. 37, este al treilea magazin Altex din oraş şi dispune de un stoc variat de produse şi este echipat cu tehnologie inovatoare. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generaţie precum display-uri digitale, pentru o experienţă îmbunătăţită de cumpărături, dar şi etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a preţului la raft, dar şi corelarea acestora în timp real.

Programul magazinului va fi de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00. Toţi cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinaţi cu o mulţime de surprize, precum modelare baloare şi face-painting. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin şi până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă în perioada 25 aprilie – 1 mai 2024 pentru achiziţia de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Piteşti Argeş Mall.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în ţară. În peste trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare la dobânzi scăzute, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.