Altex, liderul pieţei electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiţie, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie. Până pe 24 aprilie, Altex oferă clienţilor reduceri de până la 50%, la numeroase produse care pot fi achiziţionate din magazinele fizice Altex şi Media Galaxy, online pe altex.ro şi mediagalaxy.ro şi în aplicaţia Altex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne bucurăm să anunţăm lansarea Black Friday de Primăvară, un eveniment de shopping in care aducem cele mai atractive oferte la o gama variata de produse. Recomandăm tuturor clienţilor să isi instaleze aplicaţia Altex şi să-şi actualizeze datele pentru a profita primii de cele mai bune oferte. Echipa noastră din magazine este pregătită să ofere asistenţă şi consultanţă în procesul de selecţie şi cumpărare”, spune Raul Filip, director de achiziţii Altex România.

În perioada 18-24 aprilie, Altex oferă clienţilor reduceri de pana la 40% la electrocasnice, climatizare, mobilier, produse de ingrijire personala, cosmetice dar si la trotinete electrice, sanitare, bricolaj şi detergenţi. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de primavara, produsele din categoriile gaming si entertainment vor beneficia de reduceri de până la 35%, la fel ca cele din gama de produse pentru copii si jucarii. Televizioarele şi produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 30%, iar telefoanele, tabletele şi smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 30%. Iar la achiziţionarea produselor din gama de băuturi  şi cafea, clienţii beneficiază de reduceri de până la 50%.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul de livrare cu doi oameni. De asemenea, clienţii au posibilitatea să aleagă să îşi rezerve produsele dorite în magazin, iar acestea vor fi livrate în aceeaşi zi.

Clienţii pot beneficia de servicii de finanţare flexibile asigurate de Credex direct in magazine, dar şi până la 30 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Reducerile încep mâine, 18 aprilie, la ora 07.00 dimineaţa în aplicaţia Altex. Incepand cu ora 09:00,  promotiile vor fi disponibile si pe altex.ro si mediagalaxy.ro.

Programul magazinelor fizice poate fi consultat pe https://altex.ro/magazine/.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de electro-IT din România, cu peste 120 de magazine deschise în ţară. În trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare la dobânzi scăzute, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.