adidas dezvăluie cel mai nou must-have în materie de îmbrăcăminte sportivă: colecţia adidas Sportswear Z.N.E. O gamă de articole vestimentare confortabile, creată cu materiale inovatoare - printre care tehnologia AEROREADY şi ţesături elastice care asigură maximum de confort.. Hanoracele, pantalonii sport, tricourile şi pantalonii scurţi au un design minimalist, ideal pentru viaţa de zi cu zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania o are în prim-plan pe cunoscuta actriţă Jenna Ortega, modelul internaţional Hoyeon, atacanta lui Lioness şi Manchester United, Alessia Russo, campioana olimpică a Germaniei, Melanie Leupolz, actorul David Yang şi baschetbalistul renumit Anthony Edwards. Fiecare dintre ei îşi etalează stilul unic prin piesele pe care le poartă, oferindu-ne astfel impresia că personalitatea şi stilul tău personal vor străluci în această colecţie.

  „Am crescut jucând fotbal, la fel ca întreaga mea familie. Era sportul nostru preferat - ne uitam şi ne jucam mereu împreună. Îmi place pur şi simplu cum spiritul competitiv al jocului te face să fii pregătit pentru a înfrunta orice provocare. Astfel, cea mai recentă colecţie adidas Sportswear, este perfectă pentru acest gen de activităţi - confortabilă şi din materiale uşoare care-ţi permit să te bucuri la maxim de orice eveniment sportiv” - a spus Jenna Ortega.

Estetica colecţiei este una simplă, ce păstrează în întregime ADN-ul adidas Sportswear, având câteva item-uri cheie, precum: duo-ul compus din jacheta Z.N.E. Premium Full Zip şi pantalonii Z.N.E. Premium Pants, colanţii Z.N.E şi hanoracul Full Zip - 2 articole special create pentru a fi sinonime cu o experienţă relaxantă şi un design confortabil -, hanoracul Premium Overhead Hoodie şi pantalonii scurţi - o combinaţie care oferă un look fresh prin fuziunea culorilor şi a detaliilor fine - şi multe altele.

Tricia Shumavon, VP Product Apparel la adidas, a declarat: „Odată cu organizarea Cupei Mondiale Feminine, fanii de pe tot globul se vor reuni pentru a-şi susţine echipele naţionale, aşa că ne-am propus să creăm o gamă de articole vestimentare care pune accentul pe confort şi libertate de mişcare. Dar chiar şi dincolo de sport, ştim că există o serie de ocazii în care oamenii doresc doar să se relaxeze şi să se simtă bine, aşa că această colecţie este menită să ofere o combinaţie neaşteptată de confort şi eleganţă.”

Colecţia adidas Sportswear Z.N.E este disponibilă în magazinele adidas din România începând cu această zi.

Despre adidas

adidas este lider global în industria articolelor sportive. Cu sediul central în Herzogenaurach/Germania, compania are peste 59.000 de angajaţi pe tot globul şi a generat vânzări de 22,5 miliarde EUR în 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.