Pe lângă toate dorinţele pe care plănuieşti să le manifeşti la trecerea dintre ani, există şi dorinţa de a arăta fabulos la petrecerea de revelion. De cele mai multe ori, pentru petrecerea de Anul Nou doamnele optează pentru rochii sau ţinute extravagante, pline de sclipire, care să atragă toate privirile. Dar indiferent de ţinuta aleasă, o pereche potrivită de pantofi va întregi cu totul outfitul şi te va ajuta să te bucuri toată noaptea de petrecere. Atunci când îţi vei căuta perechea de pantofi pentru petrecerea de revelion trebuie să iei în calcul şi aspectul practic, să ţii cont de locaţia unde va avea loc petrecerea, astfel încât să nu lipseşti nici un minut de pe ringul de dans. În rândurile ce urmează îţi vom sugera patru tipuri de pantofi pe care îi poţi asorta mai multor ţinute pentru noaptea dintre ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deci… ce pantofi alegem pentru trecerea în Noul An?

  1. O pereche de sneakerşi - dar nu orice tip de sneakerşi, ci unii “sclipitori”. O pereche clasică de pantofi sport, oricât de comodă ar fi, nu este cea mai potrivită alegere pentru petrecerea dintre ani. Dar poţi duce lucruri lap un alt nivel şi poţi asorta la ţinuta ta o pereche de sneakerşi împodobiţi cu ştrasuri decorative sau cu detalii metalice, care să strălucească în luminile caracteristice unei petreceri de revelion, mai ales dacă petrecerea va avea loc într-un club. Pe lângă confortul pe care ţi-l vor oferi toată noaptea, cea mai bună parte este că sunt pantofi versatili şi pot fi asortaţi la o mulţime de ţinute, precum rochii, salopete şi chiar fuste.
  2. O pereche de botine - dacă petrecerea va avea loc într-o locaţie în aer liber sau dacă plănuiţi să ieşiţi afară la miezul nopţii pentru a vedea focul de artificii, poate ar fi o idee bună să optezi pentru nişte pantofi care să ofere şi căldură. Astfel, o pereche de botine sau ghete cu toc sunt alegerea potrivită, având un design minimalist, ce poate fi asortată perfect cu o rochie mulată, fie de lungime medie, fie scurtă. Dacă îţi surâde această idee de încălţări pentru noaptea dintre ani, nu ezita să intri pe site-ul celor de la Reverse.ro, să verifici gama lor produse, potrivite tuturor gusturilor.
  3. O pereche de cizme - cizmele înalte sunt una dintre cele mai interesante tipuri de încălţăminte pentru femei. Pot fi asociate cu o mulţime de tipuri de rochii, fuste şi chiar blugi, în funcţie de materialul şi stilul acestora. O pereche de cizme de piele sau piele întoarsă vor complimenta de minune o ţinută, fie ea elegantă sau mai casual, iar pe lângă asta îţi vor ţine şi de cald pe tot parcursul serii.
  4. O pereche de pantofi - şi nu în cele din urmă, clasica pereche de pantofi cu toc ce poate fi o piesă vestimentară care să te pună în centrul atenţiei. În funcţie de outfit-ul ales, poţi opta pentru pantofi cu toc cui, stiletto sau o variantă mai comodă, o pereche de pantofi cu toc pătrat, care să îţi ofere mai multă stabilitate pe ringul de dans.

Petrecerea de revelion este ultima petrecere din an, aşa că îţi doreşti să arăţi şi să te distrezi cât mai bine. Dar oricât de important ar fi aspectul exterior, dacă nu te vei simţi comod, cu siguranţă nu te vei putea bucura la maxim de petrecere. Aşa că, indiferent ce pereche de pantofi vei alege, asigură-te că te vor ajuta să rămâi pe ringul de dans toată noaptea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.