Traian Băsescu a lansat, miercuri seară, pe Facebook, un apel către ”băsişti” şi ”PDL-işti” să vină acasă şi să voteze PMP, pentru a reface partidul care a dat în 16 ani de trei ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României, el menţionând că nu se adresează liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care l-a făcut primar şi şef de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La luptă, «băsişti», LA LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA sau PDL-işti, veniţi acasă! Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul Doamnei Gorghiu şi al Domnului Isar”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. 
 
El spune că ”spiritul PD” îl regăseşte în PMP.
 
”Aveţi, deci, cu cine vota, nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, «băsişti»!  Nu mă adresez liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care m-a făcut de câte două ori şi Primar General, şi Preşedinte al României”, mai spune liderul PMP.
 
Reacţia lui Traian Băsescu vine după ce, miercuri, Nicuşor Dan a dat publicităţii un sondaj comandat de USR şi realizat de Kantar TNS, potrivit căruia, la o participare de vot de 55%, PSD ar avea 40% din intenţiile de vot, USR - 19%, PNL doar 18%, iar PMP - 7%.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.