Victor Boniface, atacantul nigerian al lui Bayer Leverkusen, s-a accidentat în cantonamentul echipei naţionale a Nigeriei şi va lipsi de pe teren până în luna aprilie, a anunţat marţi gruparea germană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Boniface (23 de ani) s-a accidentat în cantonamentul Nigeriei din Qatar, el acuzând probleme în zona inghinală. Jucătorul a efectuat un RMN la Koln şi acesta a dezvăluit că accidentarea este una serioasă, iar Boniface va fi operat în zilele următoare. Conform unui comunicat publicat de clubul Bayer Leverkusen pe site-ul propriu, Boniface va putea reveni în lotul echipei abia la începutul lunii aprilie.

Atacantul reuşise 16 goluri şi 8 pase decisive în toate meciurile disputate în acest sezon.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Victor Boniface este al doilea jucător din echipa Nigeriei care va rata Cupa Africii pe Naţiuni din cauza accidentărilor, după Wilfred Ndidi.

Jose Peseiro, selecţionerul Nigeriei, l-a convocat, în locul lui Boniface, pentru CAN, pe atacantul de la OGC Nice, Terem Moffi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.