West Ham United a numit-o pe Vanessa Gold în funcţia de co-preşedinte, după decesul tatălui său în luna ianuarie, a anunţat, joi, clubul din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Gold, care a jucat la echipa de tineret a clubului, a devenit co-preşedinte în 2010. El a murit la vârsta de 86 de ani, după o scurtă boală.

"West Ham United este un club care înseamnă foarte mult pentru mine şi familia mea... Va fi o onoare şi un privilegiu să continui moştenirea familiei noastre, alăturându-mă Consiliului de Administraţie al West Ham United...", a declarat aceasta într-un comunicat.

West Ham a câştigat Conference Leaguue şi s-a clasat pe locul 14 în Premier League în sezonul trecut.

"Este foarte liniştitor să vedem că moştenirea lui David este continuată în numele său. West Ham United este un club construit pe valori şi principii familiale puternice şi este important să continuăm să preţuim acest lucru", a declarat copreşedintele David Sullivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.