George Ţucudean a declarat, sâmbătă seară, după meciul câştigat de CFR Cluj în faţa echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, că a fost supus unei intervenţii uşoare după problemele medicale pe care le-aavut şi se bucură că a scăpat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem o echipă matură, cu experienţă şi lucrurile acestea se văd. De la noi au plecat cei care nu prea jucau. După ce câştigi un campionat, jucătorii se cam relaxează, dar am arătat concentrare în continuare şi mă bucur de asta. Mă bucur că am revenit, că mi-am rezolvat repede problemele. A fost o intervenţie uşoară şi mă bucur că am scăpat”, a spus Ţucudean la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de George Ţucudean, în minutul 24, cu un şut de la aproximativ 11 metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Manea.

Ţucudean, care a revenit pe teren după o absenţă de peste o lună cauzată de probleme medicale, a jucat până în minutul 75.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.