Fotbalistul dinamovist Gabriel Torje a declarat, sâmbătă seară, că el şi colegii săi îşi cer iertare în faţa suporterilor pentru ratarea calificării în play-off-ul Ligii I, el precizând că este ruşinos ceea ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E ruşinos ceea ce s-a întâmplat astăzi. Trebuie să ne asumăm cu toţii situaţia. Nu ne punem cenuşă în cap, în viaţa de sportiv sunt eşecuri. Ne cerem scuze suporterilor, au suferit la fiecare meci alături de echipă. Calificarea nu s-a pierdut astăzi, s-a pierdut punct cu punct”, a spus Torje la Digi Sport.

Torje a menţionat că în momentul în care a venit la Dinamo şi-a asumat posibilitatea ca echipa să ajungă să joace în play-out. “Aş fi venit oricum, mi-am asumat acest lucru. Vom juca în play-out şi încercăm să ne dăruim la fel. Suporterii adevăraţi vor fi mereu alături de echipă. Dinamo va renaşte”, a adăugat jucătorul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.