Fotbalistul Paul Pogba ar putea să urmeze o carieră în actorie, relatează L'Equipe, care precizează că francezul participă la filmările pentru pelicula "4 zéros" a lui Fabien Onteniente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pogba a fost văzut pe stadionul Parc de Rueil-Malmaison alături de actorii Gérard Lanvin şi Didier Bourdon. El joacă în film rolul unui educator care se ocupă de tineri fotbalişti.

Programat pentru lansare la data de 9 aprilie 2025, acest film este continuarea peliculei "3 Zeros", lansată în 2002. Din distribuţie fac parte şi alte două persoane din lumea fotbalului, Rolland Courbis şi Guy Roux.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Filmul spune povestea unui tânăr, Kidane, care visează să devină un star al echipei PSG. Scenele din film au fost filmate pe Parc des Princes în timpul meciului din Ligue 1 dintre PSG şi Rennes, din 25 februarie.

Cariera sportivă a lui Pogba, în suspans

În timp ce cariera sa de actor poate lua avânt, cea de fotbalist pare să se apropie de sfârşit. După ce a fost depistat pozitiv la testosteron în august 2023, Tribunalul antidoping italian a confirmat la 29 februarie decizia de a-l suspenda pe Paul Pogba din fotbal timp de patru ani pentru încălcarea normelor antidoping. Jucătorul a făcut apel.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.